Ryssby

 

En av Ikeas nya kollektioner som lanseras i höst går under namnet Ryssby. Det är en tillfällig kollektion, vilket alltså betyder att produkterna endast säljs under en begränsad tid med start i början av oktober.

 

 

Ryssby hämtar influenser från gammal hantverkstradition och många av produkterna är utsmyckade med mönster av blommor, fåglar och geometriska figurer. Möblerna i kollektion är små och nätta vilket gör att de även fungerar bra i hem med begränsat utrymme.

 

 

Kollektion är en modern tolkning av folklore från olika delar av världen, vilket gör att kollektionen känns både traditionell och modern på samma gång. Serien innehåller allt från nattduksbord och rumsavdelare till mindre föremål som förvaringslådor i metall och vacker keramik. I Ryssby ingår också olika textilier som kuddfodral, gardiner, överkast och mattor – många av dem tillverkade i linne. Mina favoriter är nog kuddarna och det svartvitmönstrade porslinet, framförallt kakfatet på fot.

 

Foton: Pressbilder från Ikea.

0 gillar
Detaljer Glas & porslin Grafiskt Höstnytt Ikea Inspiration Kuddar & dynor Möbler Nätbutiker Prylar Trender

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  6 augusti, 2014 at 12:02

  Oj, där fanns det minsann mycket fint! 🙂

 • Reply
  alegningela
  6 augusti, 2014 at 10:23

  Det blir nog att planera in ett Ikeabesök i höst…

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.