Tarkett vinylgolv

 

Man kunde tro att jag gått under jorden…men nej, jag har bara börjat jobba efter semestern. Därför blev det så tyst här. Idag ska jag iväg till Juthbacka och jobba, så kom gärna via Vasabladets och ÖT:s tält om ni också befinner er där. Men över till det som egentligen skulle vara inläggets tema – nämligen detta.

 

 

De marockanska, mönstrade kaklen verkar fortfarande öka i popularitet och några som tagit fasta på den här trenden är Tarkett som lanserat ett mönstrat vinylgolv. Golvet beskrivs som prisvärt och tåligt, vilket låter som en bra kombination i mina öron. Vackert är det också, eller hur?

 

Golvet heter Istanbul och finns i två olika gråa färgkombinationer.

0 gillar
Golv Kök

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Heidi G
  23 augusti, 2014 at 09:58

  Jättefint golv! Det måste jag ta en närmare titt på. Hoppas det finns i någon affär här i trakten. Vad exakt jobbar du med? Låter kul att jobba på Juthbacka!

 • Reply
  Linda
  24 augusti, 2014 at 17:20

  Åh jag älskar plastmattor istället för kakel i badrum. Men det där verkar inte ännu vara anpassat för just badrum…trots att jag skymtar en man i badkar på produktbilden på hemsidan deras. Men kanske det kommer…

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.