Annonser och reklam

Det kommer att ske en del förändringar på bloggen under den närmaste tiden och jag vill gärna förklara vad som är på gång. Nästa vecka kommer den första annonsen att dyka upp i högerspalten. Nu kan företag alltså köpa banners både på min blogg och på de andra bloggarna som hör till HSS Media.

Det kan också att dyka upp en del sponsrade inlägg och framförallt utlottningar som gynnar er som läser bloggen. En utlottning är redan klappad och klar och kommer att startas så fort vi är klara med allt det praktiska. De inlägg som görs i samarbete med en samarbetspartner kommer att vara märkta på ett speciellt sätt, så ni som läser bloggen kommer alltid att veta om det är ett reklaminlägg eller inte.

En annan rolig grej som kommer att ske snart är att bloggen kommer att få en nytt, fräscht utseende. Möjlighet att lägga in lite bredare bilder har jag önskat, så det blir bra att även de liggande bilderna blir lite större. Den här bilden har inget med inlägget att göra, men ett inlägg utan bild är alltför tråkigt tycker jag, så här får ni se vad som står på vår tv-bänk just nu.

 

Är det så att du har ett företag och är intresserad av en annons eller annat samarbete så är det bara att höra av sig. Ni når mig på anna-lena@hssmedia.fi och det går även bra att kontakta HSS Medias bannerförsäljare Anna på anna.snickars@hssmedia.fi.

 

0 gillar
Allmänt Reklam

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  27 september, 2014 at 18:02

  Roligt! 🙂

 • Reply
  Nadia
  25 september, 2014 at 22:59

  Heja heja!

  • Reply
   Anna-Lena
   25 september, 2014 at 23:05

   Tack för heja-ropen! 🙂

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  25 september, 2014 at 23:45

  Spännande 🙂

 • Reply
  alegningela
  26 september, 2014 at 10:35

  Väntar med spänning!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.