DIY Lamp

 

Höstens lamptrend sammanfattas enkelt med orden “nakna glödlampor, genomskinligt och skärmlöst”. Snyggt javisst, men mina känsliga ögon gillar inte att titta på det hårda ljuset från en glödlampa utan skärm. En dimmer löser lätt det problemet och bidrar även till en mysigare stämning.

 

En lampa som syns överallt just nu är House Doctors DIY Lamp med tolv genomskinliga glasbollar. Där får man alla trender i en och samma lampa.

 

 

Som lampans namn avslöjar så krävs lite DIY – do it yourself. Det är dock inte fråga om något mer avancerat än att plocka ihop lampan av några separata beståndsdelar. Förutom de 12 glasbollarna ingår även en silverfärgad sockel och en svart textilsladd i paketet.

 

 

Jag är en riktig lampfanatiker och den senaste månaden har handlat väldigt mycket om lampor hos oss. Men det blir inga genomskinliga lampor för min del, jag vill istället ha svarta och maffigt stora lampor just nu.

 

Bilder: House Doctor, Blackballoon

0 gillar
Dansk design Lampor & ljus Modern inredning Trender

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.