Marimekko tapet

Det har väl knappast undgått någon att Marimekkos mönster Unikko fyller 50 år i år. Tapettillverkaren Midbec har gett ut en ny kollektion Marimekko-tapeter nu i september. Det är mycket stormönstrat och färgglatt – precis som Marimekko ska vara.

 

Det finns mängder av mönster och färger och faktiskt även några enfärgade och lite mer dämpade tapeter också. Jag gillar den sista bilden allra mest eftersom jag föredrar lugna väggar, men även mönstret ovanför tycker jag har en härlig färgskala och det känns inte alltför skrikigt trots att mönstret är ganska stort. Alla Midbecs Marimekko-tapeter hittar ni här, även från tidigare kollektioner.

 

0 gillar
Designklassiker Finsk design Tapeter

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.