Nya stolar

Jag har haft ett loppisbord på Adam & Eva i ungefär två månader. Tanken var egentligen inte alls att ha bordet så länge, men eftersom försäljningen gick så otroligt bra så förlängde jag vecka efter vecka. I grannkvarteret nära loppiset finns MöbelCentralen som vi besökte i somras i jakt på ett nattduksbord. Det blev inget bord den gången, men jag blev istället blixtförälskad i de här stolarna som stod där.

 

 

Att de är snygga visste jag förstås redan, så det var egentligen inte den biten jag förälskade mig i. Utan förälskelsen slog till när jag provsatt stolen – den var verkligen som gjuten för mig och min krånglande rygg. Att den dessutom har ett skönt gung i ryggstödet gjorde den ännu bekvämare. Jag lovade mig själv att jag får köpa två stolar om min loppisförsäljning överstiger en viss summa och det målet lyckades jag nå som tur var.

 

 

Tanken är att stolarna ska ersätta våra gamla skrivbordsstolar i datarummet. De stolar vi har är vanliga, klumpiga skrivbordsstolar med hjul. Min sittställning blir allt annat än bra i de stolarna – jag sitter oftare med fötterna uppe på skrivbordet än på golvet av någon anledning.

 

 

Jag tror att min sittställning kommer att förbättras nu eftersom det faktiskt känns bekvämt att sitta rak i ryggen och ha benen på golvet framför mig. Just nu står stolen inte på sin rätta plats eftersom datarummet borde få sig en storstädning innan jag börjar byta möbler…

 

 

0 gillar
Industriellt Inredningsbutiker Möbler Modern inredning Trender

Du Kanske Också Gillar

19 Kommentarer

 • Reply
  Nadia
  25 september, 2014 at 22:00

  Ut med gammalt, in med nytt. Ja tack! Snygga stolar, I like!

  • Reply
   Anna-Lena
   25 september, 2014 at 22:03

   Me too! 🙂
   Hoppas nån vill köpa våra gamla stolar nu då! 🙂

 • Reply
  Miisu
  28 september, 2014 at 14:23

  Visst är det roligt när man hittar något som matchar, både till hemmet, en själv och plånboken 🙂
  Tack för informationen här ovan, handelsmässigt verkar vara en ren djungel med många kryphål. Sånt som jag tror många konsumenter är omedveten om.
  Men vad är det då som skiljer din stol från en äkta?
  Annat än priset, förstås.

 • Reply
  CAISA K.
  24 september, 2014 at 21:04

  Så sant som du skriver, har ju liknande fast med armstöd och de är supersköna,
  har den också som kontorsstol och den funkar utmärkt.
  Spännande att få se mer av arbetsrummet.

  Skön kväll.

 • Reply
  Silje
  24 september, 2014 at 21:29

  Såå snygga stolar! Sådana hade jag gärna haft hemma jag också 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   24 september, 2014 at 21:36

   Synd att du har lite långt till Vasa bara! 🙂

 • Reply
  Christina
  24 september, 2014 at 19:35

  Väldigt snygga stolar! Jag tycker också att det är svårt att hitta snygga kontorsstolar. I mitt gamla flickrum hade jag en vanlig stol, snyggt sliten och vit. Hos oss nu så finns en vanlig kontorsstol med hög rygg, armstöd och hela faderullan. Lite klumpig, men den fyller sin funktion.

  • Reply
   Anna-Lena
   24 september, 2014 at 20:20

   Jo, det är verkligen jättesvårt att hitta snygga kontorsstolar! Och de som är snygga är oftast inte bekväma. Men så var inte fallet med den här.

 • Reply
  Anna
  24 september, 2014 at 19:37

  Say WHAT – Eames-kopior på Möbelcentralen???? Fanns det vita också? Med metallben? Du MÅSTE berätta vad dom kostar!!! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   24 september, 2014 at 20:06

   Ja, jag blev också överraskad över att hitta dem där! De kostade 125 € och fanns åtminstone i vitt med träben. Metallbenen är jag osäker på.

 • Reply
  Anna
  26 september, 2014 at 22:35

  Nej men, tycker ni inte att det är lite fel att köpa en kopia? Tänker lite så här: http://trendenser.se/2014/june/veckans-sondagssummering-v-22.html. Snyggt matchat med papperspåsen annars! 🙂

 • Reply
  alegningela
  24 september, 2014 at 20:09

  Finns de i Vasa?? Jag vill såå ha! Men vet tyvärr inte var jag skulle placera en. 🙁

 • Reply
  Sara
  24 september, 2014 at 21:50

  Supersnygga 🙂 min loppisförsäljning brukar också alltid dra ut på tiden, haha! Jag tänker alltid "en vecka till, det går ju så bra" och så kan jag typ aldrig sluta 😉

 • Reply
  http://carloine.blogspot.com
  29 augusti, 2015 at 14:15

  Härligt <3

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.