Nytt hos Indiska

För länge sen när Indiska ännu inte fanns i Finland minns jag att det var en av höjdpunkterna när jag besökte Umeå. Inte för att jag shoppade så mycket där, utan för att det var en så annorlunda butik. Färgerna, mönstren och prylarna – allt var annorlunda och exotiskt. Trots att min egen inredningsstil inte är speciellt färggrann så brukar jag hitta små guldkorn där. Det här vackra fatet köpte jag tidigare i somras.

 

 

 

Inte så färgglatt som man brukar se hos Indiska alltså. I höst flirtar de med oss som föredrar den lite mer dämpade färgskalan. Svart, vitt och träfärgat – det går alltid hem hos bloggare och de här bilderna har redan “fått ben i bloggvärlden” som Frida brukar uttrycka det. Lägg då till att det är Lotta Agaton som står bakom stylingen av pressbilderna så förstår ni att succén är given.

 

 

 

 

Och på tal om styling så där i allmänhet…den här typen av bildstyling är det trendigaste man kan tänka sig just nu och överallt ser man uppradade prylar fotade ovanifrån – i tidningar, på Instagram, i reklamkataloger, på bloggar.

 

 

 

 

Ananasen var en helt pryl redan i fjol och på bilden här ovanför ser ni Indiskas version av den. Personligen tror jag att jag säger “pass” på den trenden, man kan ju inte anamma allt som dyker upp även om det kan vara svårt att hejda sig ibland.

 

 

 

Pressbilder från Indiska.

0 gillar
Detaljer Glas & porslin Grafiskt Hemma hos oss Höstnytt Indiska Inredningsbutiker Modern inredning Nätbutiker Prylar Trendenser Trender

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  18 september, 2014 at 17:24

  Ser att jag verkligen borde ta vägarna via Indiska någon dag… 😉 Så mycket fint!

 • Reply
  Nadia
  18 september, 2014 at 21:02

  Indiska <3 du har rätt, det är snygga PR-bilder de har nu.

 • Reply
  CAISA K.
  17 september, 2014 at 23:43

  Så mycket vackert du tipsar om nu
  både här och hos classes.
  Tackar och bockar!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.