The Ikea Bookbook

Vi som jobbar inom mediebranschen har vant oss vid att frågan om print vs. digitalt debatteras kontinuerligt. Ligger lösningen i det digitala? Eller har papperstidningen ändå en framtid? Ikea har gjort en klockren video som höjer deras papperskatalog till skyarna och pekar på vilka fördelar den har i förhållande till den digitala katalogen. Otroligt uppfriskande med med lite “nytänk” kring den traditionella pappersprodukten tycker jag. Klicka på länken för att se videon, jag lovar att ni kommer att gå runt med ett leende på läpparna efter att ni sett den.

Experience the power of a bookbook

 

 

Och för att det här inlägget inte ska bli bildlöst så tänkte jag visa några exempel på snygg hyllstyling. Att fixa tilltalande stilleben har blivit lite av en konstform i dagens blogg- och Instagramvärld och här har Ikea lyckats riktigt bra tycker jag.

 

Foto: Ragnar Ómarsson

0 gillar
Badrum Förvaring Ikea Nätbutiker Trender

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Reply
    TIDSTJUVEN
    4 september, 2014 at 21:44

    Alltså den där videon är verkligen klockren! 😀 Jag höll på att falla av stolen av skratt när jag såg den tidigare idag.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.