Bloggträff hos oss

DSC_4813w

 

Ni som följer med andra österbottniska inredningsbloggar har säkert redan läst flera inlägg om bloggträffen som jag ordnade hemma hos oss förra söndagen. Vi börjar vara ett sammansvetsat gäng vid det här laget eftersom det är flera år sedan vi träffades första gången. Egentligen är ordet bloggträff lite missvisande. Visst, vi lärde känna varandra via bloggarna, men nu är det betydligt mera än bloggandet som binder oss samman. Ett helt fantastiskt gäng tjejer i varierande ålder som jag är så glad över att jag lärt känna.

 

DSC_4808w

 

Vi körde den beprövade knytkalasprincipen och det betyder alltid att man har mera mat än någon orkar äta – så även denna gång. Pajer, sallader, tunnbrödsknyten, tiramisu, snickersrutor, key lime pie och kladdkakstårta för att nämna några av delikatesserna vi njöt av.

 

blogg3

 

Som ni ser så har matsalen bytt färgskala helt och hållet. Den har gått i en varmare färgskala med beige gardiner och kristallkrona i taket, men nu är det grått och svart som gäller.

 

DSC_4823w

 

Om ni vill se mera bilder från träffen så har flera av de som var på plats bloggat om träffen. Kika gärna in till Lindas lantliga, Alegningela, Lyckoslanten, Livet på Vestergård, Inredningsdrömmar och rackarungar, Seralias stuga, En vacker vardag och Strandviksvillan.

 

DSC_4728w

 

Inte nog med att mina gäster hade med sig mat till knytkalasbordet – de hade även med sig fina gåvor till mig och goodie bags som delades ut till alla. Här ser ni en salig blandning av prylar jag fick och sådant som ingick i goodie bagsen. Som ni ser har mina vänner full koll på att jag är svag för svart just nu – ingen tvekan om den saken.

 

blogg1

 

Tusen tack till er alla för en fantastiskt rolig kväll – det hoppas jag vi gör om snart igen!

0 gillar
Bloggar Bloggträff Dukningar Glas & porslin Hemma hos oss Mat & bak Matsal

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  Sara
  27 oktober, 2014 at 10:53

  Åh så gott allt såg ut 🙂

 • Reply
  Mona
  26 oktober, 2014 at 18:56

  Tack-kramizar än en gång! Du har det så fint! Väntar på nästa träff redan!

 • Reply
  En Vacker Vardag
  26 oktober, 2014 at 20:10

  Tusen tack själv för en lyckad kväll! Hoppas att vi får göra om det snart igen. Ha en bra vecka!

 • Reply
  Sofia
  26 oktober, 2014 at 20:50

  Vilken vacker dukning och vilka snygga lampor ovanför köksbordet! Knytkalas är alltid ett lyckat koncept och det verkar som att ni hade en fin kväll 🙂

 • Reply
  Ann-Lis
  26 oktober, 2014 at 18:06

  Så roligt att läsa ditt inlägg! Tänk att du alls hann fotografera när du hade fullt upp med att göra vår träff så fantastisk! Tack!

 • Reply
  alegningela
  26 oktober, 2014 at 17:56

  You betcha!
  Tack än en gång!

 • Reply
  TINA
  27 oktober, 2014 at 15:09

  Hej! Vem av er hade gjort dom där tunnbrödsknytena – skulle du vilja dela med dej av receptet? 🙂 Dom ser ju så goda ut, iof gjorde ju allt det!

 • Reply
  Camilla
  31 augusti, 2015 at 21:22

  Otroligt snyggt! Äntligen någon som vågar utanför boxen. Lov it!

 • Reply
  Camilla
  31 augusti, 2015 at 21:24

  Otroligt snyggt! Äntligen någon som tänker utanför boxen. Lov it!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.