Ellos jul

Okej, nu går det inte att stå emot längre – här kommer det första julinlägget. Jag har alltid samma känsla varje år kring Halloween, att jag egentligen inte alls vill tänka på julen ännu på minst en månad, men ändå ser man jul överallt. Jultidningarna trängs på butikshyllan och de ivrigaste bloggarna har redan i flera veckor visat julbilder från olika butiker. Jag har försökt undvika att klicka på webbutikernas julkategorier, men idag kom Ellos julkatalog i postlådan och efter att ha bläddrat i den kände jag att det nog kommer att bli roligt med jul även i år. Jag tänkte börja lagom försiktigt med julinspiration i naturfärger, precis det som jag gillar allra mest.

 

ells_0116618_Mells_0123729_Mcollageells_0123748_Mells_0116623_M

 

Jag har inte ägnat en tanke åt hur vår jul ska se ut i år, men de här bilderna påminner väldigt mycket om hur julen såg ut hos oss förra året. Då hade vi renskinn i soffan hela vintern och pyntet brukar gå i guld och silver blandat med naturfärger och inslag av trä. Om jag ska vara ärlig så beställde jag faktisk en julprydnad från Ellos redan för en månad sedan – nämligen den bruna trägranen som står på bordet på bilden här ovanför. Så det blir högst antagligen en jul i naturtoner även i år, eventuellt blandat med svart och koppar. Har ni börjar fundera på julen redan eller tycker ni det är alldeles för tidigt ännu?

 

0 gillar
Ellos Inspiration Jul Vinterpynt

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Tuija
  29 oktober, 2014 at 08:05

  Jep det har jag. Vit och naturfärgat plus lite rött. 2 Sverige resor på kommande nästa månad. Hoppas jag hittar lite nya saker och inspiration

  • Reply
   Anna-Lena
   29 oktober, 2014 at 08:07

   Låter riktigt fint! Jag hoppas på en Sverige-resa nästa månad också, där hittar man garanterat inspiration! 🙂

 • Reply
  Christina
  28 oktober, 2014 at 19:05

  Jag har inte hunnit fundera så hemskt mycket på julen ännu. Dels för att vi kommer vara på resa över lilla jul, men samtidigt känns det lite tidigt. Eller ja, så mycket vet jag att jag kommer köpa adventsljus från Clas Ohlson.

 • Reply
  Eva Domis
  30 oktober, 2014 at 19:45

  Riktigt fina detaljer har de till jul ellos här samlat ihop! Har en sak redan och det är den svarta lampan i industristil, den hänger ovanför köksbordet 😉 Dock får vi se hur denna julen blir, allt är öppet ännu och imorgon firar jag Halloween med att kolla på Tim Burton's The Nightmare Before Christmas som är en suverän stop motion animation film, vill ej kolla på blodiga skrik och panikfilmer utan denna snällare men ack så mysiga film ger nog mig den rätta stämningen och en pumpa är urkarvad och redan i användning på balkongen så jag säger Happy Halloween och mys och må så gott <3

 • Reply
  Silje
  29 oktober, 2014 at 19:38

  Riktigt fina saker och mysigt inrett 🙂 Har nog börjat fundera lite på Julen – mest på hur jag ska hinna med allt. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.