Kom ihåg tävlingen!

 Påminner om att ni ännu hinner delta i utlottningen av en valfri Cotton Ball Lights-ljusslinga. Tävlingen avslutas nu på söndag 19.10 kl 21.00. Klicka här för att komma till tävlingsinlägget. Den som hellre vill se ljusslingorna live kan träffa Hannah Hoijar på mässan i Botniahallen nästa helg 25-26.10.

 

hh

  Själv blev jag så sugen på den här ljusslingan med rosa, vita och grå bollar att jag beställde den tidigare i veckan. Ni ser ju att den kommer att passa perfekt in i Agnes nya rum, som kommer att gå i precis de här färgerna. Vi väntar just nu på en Ikea-leverans och sedan blir det att ta tag i ommålningen av väggarna – spännande tider!

 

sponsring3 mindre logo

0 gillar
Barnrum Lampor & ljus Nätbutiker Samarbete Tävling

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.