Living and room

 

Känner ni till inredningsföretaget Living and Room? För mig var det en helt ny bekantskap när jag snubblade över deras snygga katalog häromdagen.

 

1 2 3 4

 

Living and Room startades för fem år sedan av Johan Westerdahl och Janeth Wihlborg. Företaget säljer inredningsprodukter via hemmapartyn med mottot ”Skapa lyx i vardagen”. I våras köptes Living and Room upp av distanshandelföretaget Fyrklövern som är ett av Nordens största företag inom porslin, glas och heminredning.

 

5 6 7 8 9

 

I Living and Rooms sortiment ingår även den omskrivna servisen “Lace” som är designad av Lars Wallin – ni vet han som gör de vackraste och mest extravaganta aftonklänningarna. Lace är en festservis med alla tänkbara tallrikar, uppläggningsfat och skålar. Dessutom ingår en komplett uppsättning med olika glas.

 

lw-vinglas_10002415_5PicMonkey Collage

 
Dekoren är tagen från Lars Wallins favoritspets från Frankrike – en spets som han ofta använder när han syr bröllopsklänningar. Servisen är alldeles för romantisk för min smak nuförtiden, men ändå vacker och annorlunda. Glasen däremot gillar jag verkligen – enkla i formen och snygg färg.

 

10 11 12 13 Skärmklipp

 

Jag tycker att blandningen på stilar i Living and Rooms utbud ser riktigt bra. Här finns prylar med etnisk inspiration, romantiska och industriella saker blandat med stilrena och moderna prylar. Något för de flesta smaker med andra ord.

Bilder: Living and Room

0 gillar
Okategoriserade

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Sabina
  17 oktober, 2014 at 11:32

  Jag var bjuden på Living and Room homeparty tom två ggr förra hösten och hann inte gå på ett av dem! Tyvärr, säger jag nu när jag ser dessa fina produkter. Men de har nog ändrat lite i sortimentet, ser mera ut i min smak nu än det gjorde då.
  Ha en trevlig helg!

  • Reply
   Anna-Lena
   17 oktober, 2014 at 11:42

   Jag tyckte de hade en bra blandning av saker, så jag hittade också flera prylar jag gillade i årets kollektion.

 • Reply
  alegningela
  17 oktober, 2014 at 10:32

  En helt ny bekantskap, tack för att du delar med dig!

 • Reply
  Anna
  17 oktober, 2014 at 10:49

  Nu när du säger det… jag skrev ett inlägg om dem redan 2011 (http://www.bysand.fi/?p=3543) men hade glömt bort dem här emellan. Den stil de hade då var nog närmare min än den de verkar ha just nu.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.