Önskemöbeln

Den senaste veckan har jag dammsugit alla tänkbara möbelsajter på nätet i jakt på möbler till Agnes rum. Den här lilla byrån föll jag pladask för, den skulle passa perfekt vid sidan om hennes soffa. Gillar verkligen oregelbundenheten i den och att den inte är kompakt som en låda som alla andra byråer är. Problemet är att bara den säljs på Åhléns i Sverige.

 

catalogueImage

 

Någon som vet om det går att få tag på en liknande byrå här i Finland? Eller kanske det finns någon som är på väg till Sverige med bil inom den närmaste tiden och kan tänka sig att frakta hem den till mig? Tag kontakt i så fall, det skulle vara högt uppskattat! House Doctor och Bloomingville har liknande byråer, men i en helt annan prisklass och inte i helvitt som jag vill ha.

BIld: Åhléns
 

0 gillar
Butiker Möbler

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.