Snyggaste DIY-möbeln

Jag är en riktig tidningsjunkie – jag köper säkert 6-7 inredningstidningar varje månad förutom de jag prenumererar på. I somras upptäckte jag dock Readly där man hittar massor av e-tidningar inom olika kategorier. Där finns inte alla de inredningstidningar jag brukar läsa, men ändå ett tillräckligt stort antal för att en prenumeration ska löna sig. Det kostar ca 10 euro i månaden, vilket betyder att jag har “tjänat in” den summan bara genom att köpa två tidningar mindre. Den största fördelen med Readly är att jag fått upp ögonen för massor av andra tidningar som jag annars aldrig skulle ha hittat, som till exempel Handarbete & Pyssel som ges ut som bilaga med Expressen. Den här otroligt smarta idén hittade jag i deras julinummer.

 

20140716_094959000_iOS.jpg

 

Den här underbara och unika möbeln är alltså tillverkad av loppisfyndade småmöbler som man skruvat ihop till en helhet och målat knallrosa. Helt fantastisk idé tycker jag! Billigt, snyggt och otroligt kreativt. Man måste bara släppa loss sin fantasi lite och “think outside the box” för att använda en klyscha. Spana in katten som fått en alldeles egen sovplats av en gammal docksäng!

 

20140716_095017000_iOS.jpg

0 gillar
Barnrum Böcker & tidningar DIY Förvaring Inspiration Loppis Makeover Möbler Ordning och reda Pyssel Readly Tidning Tips

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  CAISA K.
  11 oktober, 2014 at 15:04

  Helt underbart,
  personligen skulle jag kanske inte måla i chockrosa,
  men dethär skulle ju barnen störtdigga ♥
  Coolt!!

  • Reply
   Anna-Lena
   11 oktober, 2014 at 15:32

   Den är helt underbar i den här färgen, men den kräver ju sitt ställe om man säger så…skulle säkert välja en annan färg jag också. Kanske svart…

 • Reply
  alegningela
  11 oktober, 2014 at 19:36

  En helt superb idé, men ändå är jag glad över att vi inte längre har det behovet här hemma. 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   11 oktober, 2014 at 22:08

   Den platsar nog allra bäst i ett barnrum, men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ha en liknande i pysselrummet också. Fast i en annan färg då.

 • Reply
  Christina
  11 oktober, 2014 at 12:34

  Verkligen häftigt. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   11 oktober, 2014 at 22:11

   Ja, otroligt fiffig användning av gamla småmöbler!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.