Svart inspiration

Det är inte bara jag som gillar svart nuförtiden. Största delen av all inredningsstyling från olika företag går i svart eller andra mörka nyanser just nu. Här kommer en dos inspiration på det svarta temat från Ikea.

 

1 2 3 Ikea - Livet Hemma AD: Hanna Meijer Stylist: Dennis Valencia c9679ab5851157fcf841e01cbcfa8d43
 

Jag tycker bilderna är fantastiskt fina och det är betydligt mera effektfullt med mörk bakgrund än med vit bakgrund när man vill lyfta fram olika produkter. Svartvita badrum är jag oerhört svag för, men ett sovrum med svarta väggar och svarta lakan är nog kanske lite för mycket för mig.

Bilder: Ikea/Livet Hemma

0 gillar
Badrum Blommor Dukningar Höstnytt Ikea Inspiration Styling Trender

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Sabina
    31 oktober, 2014 at 13:11

    Hej! Visst är svart snyggt! Jag har också blivit helt svart-tokig! Men det skall nog vara i kombination med vitt och andra färger. Bara svart blir för mycket, speciellt denna mörka årstid. Men håller med, snygga bilder!

    Trevlig helg! kram Sabina

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.