Vinnare och rabattkod

Wow! 311 kommentarer till tävlingsinlägget, det är nytt rekord för den här bloggen! Otroligt roligt att ni varit så aktiva! Jag kan bara konstatera att bollslingorna är extremt populära och det är egentligen inte så svårt att förstå så här i höstrusket. Önskar jag kunde dela ut en ljusslinga till var och en av er, men det går ju inte riktigt. Vinnaren har jag dragit slumpmässigt och lotten föll på kommentar nr. 71.

71Jag säger GRATTIS till Mimmi som önskade sig en vit ljusslinga.

Alla ni som inte hade turen på er sida i utlottningen har dock möjlighet att köpa ljusslingorna till rabatterat pris. Hannah Hoijar ger nämligen mina bloggläsare 15% rabatt på alla Cotton Ball Lights och dessutom på de fina Enjoy Candles som jag skrev om för en tid sedan! Rabattkoden ni ska använda är “annalena” och erbjudandet gäller ända till nästa söndag 26.10.

sponsring3 mindre logo

P.S. Det här med utlottningar var så roligt så jag kommer att köra en till riktigt snart. Då kan jag locka med en alldeles färsk, finlandssvensk “produkt”. Missa inte det!

0 gillar
Inredningsbutiker Lampor & ljus Nätbutiker Tävling

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Mimmi
  20 oktober, 2014 at 23:19

  åååh va skoj, brukar ALDRIG vinna nåt! toppen, kommer verkligen att komma till användning 😀 tusen tack!

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  20 oktober, 2014 at 10:09

  Ooh, grattis till Mimmi! 😀 Den vinsten kommer verkligen till rätt hem.

 • Reply
  Karolinas Kaos
  20 oktober, 2014 at 12:38

  Asch, de vita var slutsålda, annars hade jag nog kanske klickat hem dem.. 🙂 får hålla utkik!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.