Beach House lakan

DSC_6206w7sponsring350BeachHouse_logo200px

De flesta av er har säkert läst om de hyllade Beach House-lakanen som enligt alla lär vara de mjukaste lakanen som finns. Jag har länge varit sugen på att testa dem och nu fick jag möjligheten att göra ett samarbete med Beach House Company. Jag valde färgen Plain Coffee som ger en mysig och ombonad känsla i vårt annars ganska vita sovrum.

 

 DSC_6211w3

 

 Jag kan lova er att man sover gott i dessa lakan! Nästan så att man inte vill stiga upp på morgonen och hela dagen längtar man tills det är läggdags igen. Beskrivningen “as soft as your favorite t-shirt” stämmer verkligen. Lakanen är oerhört mjuka och lite stretchiga i materialet. 

 

 DSC_6231w lakan

 

I ärlighetens namn måste jag erkänna att jag faktiskt trodde att lovorden kanske varit aningen överdrivna. Jag hade svårt att tro att det skulle kunna skilja så mycket mellan lakan och lakan. Men så fel jag hade – jag är beredd att skriva under vartenda ord! När man väl provat Beach House-lakan förstår man inte hur man klarat sig utan dem så länge.

 

 DSC_6465w

 

Min man är lika såld som jag och vi har faktiskt diskuterat vad vi ska göra med alla andra lakan vi äger, de känns på något sätt överflödiga nu. För jag tror inte att vi nånsin kommer att vilja använda dem längre. Jag är i vanliga fall en mangelfreak – jag kan absolut inte sova i omanglade lakan. Men med Beach House behövs absolut ingen mangling. Jag tror inte ens det skulle funka att mangla dem eftersom de är så stretchiga. Det är bara att tvätta och torktumla eller torka utomhus sommartid.

 

 DSC_6167w

 

Jag kombinerade med några andra kuddar för att pigga upp helheten lite. Vill man bädda sängen snabbt funkar det bra att bara släta ut täckena lite och lägga på en prydnadskudde. Sängöverkast används bara vid enstaka tillfällen hos oss.

 

 DSC_6109w DSC_5943w

 

Sängkläderna har Öko-tex certifiering, vilket betyder att det inte används några farliga kemikalier vid tillverkningen. Förutom sängkläder tillverkar Beach House Company även överkast, filtar, nattlinnen och badrockar. Här hittar ni hela sortimentet.

 
 
 
 
DSC_6437w 
DSC_6446w
 
 
0 gillar
Beach House Hemma hos oss Samarbete Sängar Sovrum Textilier

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Josefine
  1 december, 2014 at 16:52

  Syftade inte på att de var överprissatta, tvivlar inte alls på comforten. Men enligt mej behöver man ju nog äga minimi 2 set lakan (om man inte är fan av torktumlare ; ) …) kanske inte så många som har såna pengar att sätta på ett set lakan menar jag.. Oavsett hur sköna de är. Bör tilläggas att jag defintivt är ett fan av lyx o kvalitet sålångt det är rimligt. Lakan som kostar som en funktionsduglig bil hör enligt mej dock inte till det rimliga.. Men, don efter person : )
  Skulle under inga omständigheter dock tacka nej om någon ville ge mej en uppsättning av dessa..
  Inte meningen att kritisera på nåt sätt, tyckte bara det var en viktig point!

 • Reply
  Josefine
  1 december, 2014 at 13:30

  Jaaa du.. Det enda felet på dessa skulle väl vara priset? ETT påslakan o dynvar är väl närmare 200€?
  Så till dubbelsäng med underlakan närmar vi oss 500€.. I say no more ; )

  • Reply
   Anna-Lena
   1 december, 2014 at 13:37

   Jo, de är nog dyra, men efter att ha sovit i dem i några veckor tycker jag faktiskt de är värda sitt pris. Trodde de var överskattade och överprissatta innan jag testade, men nu har jag ändat uppfattning. Istället för att ha 5-6 set med billigare lakan i skåpet klarar man sig kanske med 1 set. Jag är ju annars en sån som alltid väljer billigt framom dyrt om det bara är möjligt, men i det här fallet är nog kvaliteten värd sitt pris. Ett påslakan kostar ca 130 euro och dynvaret 35. Underlakan har vi inte, men de ligger högt på önskelistan nu.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.