Drömbyrån är här

Ni minns kanske att jag bloggade om önskebyrån från Åhléns för ett tag sedan? Jag kunde inte riktigt släppa tanken på att få hem den eftersom den skulle passa så oerhört bra i Agnes rum.

 

DSC_5301w

 

Åhléns skickar inga möbler, så jag fick försöka hitta en annan lösning. Min kära kusin som bor i Stockholm var villig att hjälpa mig att inhandla byrån. Då återstod bara hur vi skulle få den fraktad från Stockholm till Vasa. Som ni vet är ju de flesta möbler man köper i dagens läge paketerade i ett platt paket – men gissa om fallet var så även denna gång? Nej då, för en gångs skull var möbeln färdigt monterad, vilket gjorde den väldigt otymplig och svårhanterad. Tänk att man för en gångs skulle hade önskat sig ett platt paket istället…

 

 

PicMonkey Collage

 

Nåja, det här fick inte sätta käppar i hjulet. Min kusin kom på att släktbussen trafikerar mellan Stockholm och Österbotten och efter lite mejlande fram och tillbaka med en kompis som jobbar på Istravel så löste även fraktproblemet sig. Så för några veckor sedan kunde vi hämta byrån från bussen vid stadshuset i Vasa.

 

 DSC_5293w

 

 

Allt löser sig på ett eller annat sätt, bara man är tillräckligt envis! Men hade jag inte fått hjälp av min kusin och min kompis så hade jag nog aldrig fått hem byrån. Så ett stort tack till er Yvonne och Annette och alla andra som var inblandade på ett sätt eller annat!

 

DSC_5327w

 

Nu återstår bara resten av rummet då. Ikea-leveransen anlände i måndags och vi håller just nu på och monterar ihop Klimpen-skrivbordet. Eventuellt blir det lite ommöblering innan alla möbler har hittat den ultimata placeringen, men det ser vi först när skrivbordet är klart. Sedan är det dags att fundera på väggfärgen. Jag har drömt om Kalklitirs San Saccaria, men vi har inte hunnit fundera helt klart gällande det ännu. Jag lovar att hålla er uppdaterade vartefter projektet framskrider.

 

 

0 gillar
Agnes rum Åhléns Barnrum Förvaring Hemma hos oss Ikea Inredningsbutiker Möbler Soffor Sovrum

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  En Vacker Vardag
  9 november, 2014 at 18:39

  Vad roligt att det fixade sig med byrån. Den ser ut att passa fint i rummet.

 • Reply
  CAISA K.
  10 november, 2014 at 11:32

  Så fin, passar perfekt i ett tjejrum!

 • Reply
  Ann-Lis
  11 november, 2014 at 15:51

  Så fin den är byrån! Alldeles charmig och passar fint i hennes rum!

 • Reply
  ann
  9 november, 2014 at 21:36

  Superfin!

 • Reply
  Sabina
  22 september, 2019 at 15:11

  Vart är byrån köpt. Alldeles underbar. Skulle vilja ha något liknande till min dotter.

  • Reply
   Anna-Lena
   3 november, 2019 at 19:31

   Den kommer från Åhléns, men det är flera år sedan vi köpte den nu.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.