Ett ljus i mörkret

För några dagar sedan visade jag 11 adventssljusstakar och idag blir det 11 elljusstakar i olika stilar. Många fina varianter att välja mellan, så oavsett vilken stil man har borde det inte vara omöjligt att hitta någon som passar. Jag gillar egentligen främst ljusstakar som är traditionellt “pyramidformade”, men i det här collaget är ändå nr. 5 och 7 mina favoriter trots att de är raka. Vilken gillar du mest?

 

elljusstakar

 

1. Jotex // 2-4. Noortrade från Stockmann // 5. Hobby-Hall // 6-7. Ellos // 8. Granit // 9. Hemtex //
10. Airam/Netanttila // 11. Star Trading från Hobby-Hall

0 gillar
Ellos Hemtex Hobby-Hall Jotex Jul Lampor & ljus Min inredningsspalt Nätbutiker Netanttila

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Emelie
  30 november, 2014 at 13:59

  Nummer 2 och 9 är mina favoriter 🙂
  Gillar formen, men de skulle självklart vara snyggare med levande ljus!

 • Reply
  Eva Domis
  30 november, 2014 at 17:43

  Kanske nummer 2 skulle hitta hem till mig, att det är 7 ljus är viktigt för mig för det är jag van vid och tror det har en viss annan betydelse med. Om de är raka som ett par var kanske spelar mindre roll men den pyramidformade varianten är rätt bra då man bor högt för då ser man nerifrån toppen på den iaf 😉
  Jag är ju en sån som måste titta utifrån med hur det tar sig ut det jag har på insidan! Glad 1a advent Anna – Lena <3

 • Reply
  Nadia
  1 december, 2014 at 21:26

  Fem och nio! Kanske man borde investera, äger ju INGEN(!)

  • Reply
   Anna-Lena
   1 december, 2014 at 21:52

   Jag hade inte tänkt investera i år, men en av våra två ljusstakar i köket hade gått sönder så vi var så illa tvungna. Beslutet kom dock lite väl hastigt på igår kväll, så det blev den billigaste och mest traditionella varianten, dock i brunsvart (totalsumma 12 euro). Men sen när jag funderat ut vilken av de här ljusstakarna jag helst vill ha så ska jag nog köpa nån snyggare modell. Kanske på rea om man har tur 🙂

   • Reply
    Nadia
    2 december, 2014 at 11:28

    Bra pris! Finns säkert på rea, kanske före jul.

 • Reply
  Saragunmarie
  30 november, 2014 at 17:27

  Nr. 5 & 8 är mina favoriter! Synd bara att elljusstakar är så dyra :/ Jag måste fynda nån på mellandagsrean och spara till nästa år tror jag 😀

 • Reply
  Kristina
  1 december, 2014 at 14:56

  3:an med fårskinn är bara såååå fin!

 • Reply
  hmm
  18 september, 2015 at 23:09

  verkar inte riktigt normala dom där barnen…de hamnar väl på skolhem eller nåt snart, gissar jag.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.