Falsterbo II

Så här alldeles i början av vintern när man endast ser julbilder i alla bloggar tycker jag vi ska rikta blickarna bakåt – eller kanske snarare framåt mot kommande sommar. Bilderna från Boråstapeters nyaste kollektion Falsterbo II hjälper oss på traven lite. För visst får man sommarkänsla av de här härliga bilderna?

 

1 2 3 4 5

 

Tre år efter den första kollektionen med moderna tolkningar av handmålade originaltapeter släpper Boråstapeter nu en ny kollektion på samma tema. Jag gillar att tapeterna känns klassiska och tidlösa, mönstren funkar lika bra nu som i början av 1900-talet. Min favorit är helt klart den gråa tapeten på bild nummer två. Jag har länge drömt om en liknande tapet i vår kvist, men det är ett jobbigt utrymme att tapetsera så vi får väl se om det stannar vid en dröm eller om det någon gång blir verklighet.

0 gillar
Boråstapeter Tapeter

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Malin
  9 november, 2014 at 20:05

  Vi har ju Falsterbotapeten Pigkammaren i vår hall och den är jag jättenöjd med.Definitivt klassisk och tidlös.Är lite förälskad i tapeten med fåglarna också.Mycket fina 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   9 november, 2014 at 20:22

   Den är också jättefin, påminner om nr. 2 på bilderna i mitt inlägg. Fågeltapeten är också en favorit hos mig 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.