Horn

Renar, hjortar och rådjur – lika populära även i år. De har hängt med i 2-3 vintrar och nu syns de hornbeklädda varelserna överallt. Nästan varje dag är det någon som hittar till min blogg via sökord som “horn inredning” eller liknande, så därför har jag samlat ett collage med lite inspiration.

 

horn

 

Collage med bilder från Hobby-Hall, Ellos, Anttila, Lene Bjerre, House Doctor och Hemtex. De tre bilderna nedan kommer från H&M Home.

 

hmprod

hmprod (1) hmprod 

Jag har ännu inte spikat upp hornen jag köpte i Umeå förra helgen, men jag hoppas få dem på plats nu i veckan. Rådjur och hjortar är ett tacksamt “vinterpynt” som står sig lite längre än det vanliga julpyntet. Jag plockade fram mina liggande rådjur för ett tag sedan och de får nog stå framme ända till våren. Ifjol hade jag även kuddar på samma tema och renfällar i soffan, men jag har inte bestämt mig för om det blir samma stil i år igen. Möjligen – fast i så fall med lite mera svart och koppar. Så här såg det ut hos oss förra vintern.

 

SAM_4095wwi

 

0 gillar
Ellos H&M Home Hemma hos oss Hemtex Hobby-Hall House Doctor Jul Kuddar & dynor Netanttila Prylar Trender Vardagsrum Vinterpynt

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  25 november, 2014 at 14:45

  Jag är mycket förtjust i mitt huvud med horn, säger så de flesta kallar det hjort på Instagram och ren sa de på Amalia att är namnet men det spelar mindre roll men det har verkligen prytt upp min andra fondvägg i vardagsrummet detta i hörnet där jag har det! och hjortarna på lilla hyllan ovanför soffan åh så fina de är, tror de inte kommer att trängas i någon julpynts låda dessa utan stå fram som hemma hos en jägare, jägardotter som jag är, och visa mitt intresse för djur och natur i min inredning! Ugglorna och trollsländorna samt fjärilarna är där för de genuina respektive arternas skull med för jag gillar dem samt buffalo printen i sovrummet åh det måste jag kolla på jämt!Ekorren är söt den med! Mycket underbara trender och tidevarv ibland som gör att man inversterar, inte alls som prydnads ananasens tid då dissade jag helt!
  Kan nämna fårskinn under samma där har jag nu något nytt att samla på mig mer än det jag har i hallen på bänken där!

  • Reply
   Anna-Lena
   25 november, 2014 at 19:30

   Ja, ananasen verkar alla ha glömt nu. Tur att man skippade den trenden i alla fall 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.