Istället för julgran

Det är många som kanske på grund av allergi eller platsbrist inte kan ha någon julgran, men det finns många fina substitut nuförtiden. För några år sedan skrev jag ett inlägg om alternativa julgranar där det finns en hel del tips på vad man kan ha istället för en riktig gran. I år kan jag utöka listan med den här väggranen från Jotex som kan pryda väggen både inomhus och utomhus.

 

gran

 

Granen är gjord i trä och finns både i grönt och vitt. Den är 110 cm hög och 60 cm bred.

 

gran3

På tal om grönt och vitt…jag har helt snöat in på mörkgrönt som julfärg i år av någon konstig anledning. Grönt har aldrig varit min färg, speciellt inte mörkgrönt. Men i kombination med koppar, vitt och svart skulle det kunna bli riktigt snyggt tror jag. Problemet är bara att det är jättesvårt att hitta några gröna prylar jag gillar, så vi får väl se om jag får revidera mina planer.

 

1 gillar
Jotex Jul

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Tuija
  23 november, 2014 at 15:23

  Hieno!

 • Reply
  Sabina Sarin
  23 november, 2014 at 18:47

  Tur att det finns sprayfärg, också grön. Du får ge dig på favoritprylarna med grönfärgen 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   23 november, 2014 at 20:42

   Ja, kanske det vore en idé! Fast egentligen är jag mest ute efter sånt som inte kan sprayas, t.ex. kuddar, filtar och ljus 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.