Madam Stoltz jul

7

 

Det är danskarna som regerar i inredningsvärlden just nu – inget snack om saken. De flesta märken som är “hippa” just nu kommer från Danmark och så har det varit de senaste 2-3 åren. De danska inredningsföretagen lyckas tilltala designfreaks som föredrar raka strama linjer, men prylarna passar även de som gillar en lantligare stil.

 

6

 

Madam Stoltz är ett varumärke som hade väldigt mycket shabby chic-prylar när den stilen var som hetast för ett par år sedan, men med vinterns kollektion visar de att de hänger med i svängarna och det romantiska stuket har lite suddats bort. Jag känner förresten ett stort behov av att ha en svart griffeltavla att klottra enkla konstverk på nu när jag ser de här bilderna.

 

54

 

 Bomullskvistar köpte jag ifjol och dem kommer jag definitivt att plocka fram i år igen. Det perfekta vinterpyntet.

 

89

 

 

Naturfärgat med lite grönt och rostbrunt är precis den stil jag gillar. Madam Stoltz har mängder av fina juldekorationer, framförallt hängande småsaker till granen. 

 

madam

 

Vill ni bläddra hela katalogen och inte bara se julsortimentet så hittar ni den här.

 

1 gillar
Dansk design Inspiration Jul Madam Stoltz

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  25 november, 2014 at 14:55

  Ja di danske de kan de! Jag dricker kaffe ur en madam stoltz skål allt emellanåt och den är så vacker med sin stil och gråa färg! Och andra detaljer har hon med som jag gillar men närmast hittar jag bloomingville och broste ja t o m nordal och gillar dessa mycket för allt fint som jag har hittat och housedoctors trollslände tavla skulle jag älska att hitta men det var slutsålt då jag sökte men då hittade jag vanilla fly och de är ju danska med så klart 😉 och jag tror housedoctor har en härlig sax med som jag gärna skulle vilja ha!

  Julprydnaderna här på bild är ju typ samma som jag har hängt i min spotlight i vardagsrummet och de kommer att hänga tills de faller därifrån och ska få sällskap av två vita stjärnor från curiosa och washitejp ska täcka det i trä på den istället för att måla den! Blev sidospår men det klarar säkert madam stoltz av snäll som hon är och svarade mig på instagram en gång;)
  Gott kaffe annars i rif…<3

  • Reply
   Anna-Lena
   25 november, 2014 at 19:27

   Ja, så mycket fint de har de där danskarna!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.