Umeåinköpen

Jag visade min “shoppinglista” i ett tidigare inlägg och det är verkligen ett smart drag att bläddra genom de viktigaste butikernas webbsidor innan man åker till Umeå. Då har jag redan siktet inställt på vilka prylar jag vill ha och shoppingen avklaras betydligt snabbare. Faktiskt gick det så snabbt den här gången att Ingela och jag nästan gick sysslolösa den sista halvtimmen innan bussen åkte till hamnen.

 

DSC_5644w

 

Ingen färgexplosion direkt, men det är nog i den här stilen vår jul kommer att gå även i år. Jag köpte sist och slutligen inte många saker från den ursprungliga önskelistan, men julgransmattan är så “jag” så den kunde jag inte motstå. De som känner mig från scrapbookingtiden vet att den vågformade kanten var något av min signatur som jag använde på massor av layouter. Sen blev det mest lite småplock som den mjuka favoritdiskborsten från Lagerhaus och lite attiraljer till årets adventsljusstake (små kottar och ljus från Mias lustgård).

 

bild

 

Små julkulor och julklappsetiketter från Lagerhaus.

 

DSC_5654w

 

Jag köpte två förpackningar av de små bollarna för att få den färgmix jag var ute efter – svart och vitt blandat med koppar. De silvriga hittar jag säkert någon användning för också, men de guldfärgade var lite för konstgjorda i färgen för min smak. Så här blev blandningen när jag flyttade om lite i lådorna.

 

DSC_5725w2

 

Åhléns sprang jag på en liten överraskning som jag tydligen hade missat när jag scannade deras webbsidor – nämligen de här snygga hornen.

 

DSC_5700w

 

Horn är precis lika trendiga i vinter som de varit de senaste två, tre åren. Jag märker att även ni läsare är på jakt efter snygga horn eftersom många av sökorden ni använt för att halka in på min blogg handlar om horn just nu, så det kommer ett helt inlägg tillägnat renar och hjortar om några dagar. Stay tuned!

 

 

0 gillar
Åhléns Butiker Detaljer Hemma hos oss Inredningsbutiker Lagerhaus Lampor & ljus Ljus Mattor Prylar Vinterpynt

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Reply
  Tuija
  19 november, 2014 at 21:05

  Pidin kädessä noita samoja sarvia mut en kuitenkaan ostanut. Nyt harmittaa

  • Reply
   Anna-Lena
   19 november, 2014 at 21:17

   Aj, aj, det är trist när man ångrar sig i efterhand! Ingelas man hade sagt åt henne innan vi åkte: "Köp allt du vill ha så du inte behöver ångra dig" så vi körde enligt det mottot 🙂

 • Reply
  alegningela
  19 november, 2014 at 09:17

  Om du vill bli av med de guldiga bollarna, vet du vilken adress du ska skicka dem till. 😉
  Fina inköp, och attans vad jag önskar att vi hade tillgång till Umeås butiker varje vecka!

 • Reply
  Inger
  26 november, 2014 at 11:24

  Kunde du kanske ge ut ditt recept på MORGONKAFFEDRINKEN??

  • Reply
   Anna-Lena
   26 november, 2014 at 11:39

   Absolut! Jag ska skriva ett separat inlägg om det så fort jag hinner 🙂

 • Reply
  Eva Domis
  19 november, 2014 at 16:28

  Mycket fina saker, en bro över så man kunde bila över till Umeå vore drömmen 😉 Horn ja jag köpte från Amalia ett renhuvud med horn i vitt till vardagsrummet och åh vad jag gillar det och en print med en buffalo skull med horn som jag har ramat in och lagt på sovrumsväggen bredvid min sida av sängen och de är så härliga nykomlingar i hemmet! Roligt att läsa din blogg då den lever och mår och ej är övergiven 🙂

 • Reply
  Nadia
  20 november, 2014 at 00:11

  Gulliga små kulor! Guldigt får det bli hos oss i år, tror jag bestämt. Får man annars tycka så där lite försiktigt att horn är obehagliga? Borde ha blivit van av alla inredningsbilder på horn, men nej. Kan väl inte tycka om allt eller? 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.