Beach House tävling

sponsring350 BeachHouse_logo200px

Under december månad kommer jag att ha flera fina utlottningar här på bloggen. Först ut är en tävling i samarbete med Beach House där mina läsare har chansen att vinna den perfekta julklappen till sig själv! Eller varför inte till din syster, din mamma eller din bästa vän? Det som står på spel är en Softie badrock och ett nattlinne. Badrocken är varm och skön och tillverkad i den mjukaste fleece man kan tänka sig. Nattlinnet är tillverkat av samma jerseytyg som lakanen jag bloggade om för ett tag sedan. Skönare material finns inte!

 

lotteriVill du bli en av de två vinnarna? Reglerna är enkla: för att delta i tävlingen ska ni bara kommentera det här inlägget och berätta vilken av alla Beach House produkter ni gillar mest, endera genom att klistra in en länk till produkten eller skriva namnet på den i kommentarsfältet. Dessutom ska ni svara på frågan: “Vilket årtal startades Beach House?” (Psst! Svaret hittar ni förstås på Beach House webbsida). Tävlingen pågår till fredagen den 12.12 kl 21.00 och alla kommentarer blir synliga först efter avslutad tävling, så bli inte orolig ifall du inte ser din kommentar. Lycka till!

 beach_house

0 gillar
Beach House Samarbete Tävling

Du Kanske Också Gillar

131 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.