Fynda på Bjud.fi

logo

Känner ni till HSS Medias auktionssajt bjud.fi? Där finns en massa fina produkter som säljs på auktion. Objekten är indelade i olika kategorier som gör det lättare att hitta sånt som intresserar just dig. I år finns ca 1700 produkter från österbottniska företag med i auktionen. För att en produkt ska säljas måste reservationspriset (som är ca hälften av butikspriset) uppnås. Imorgon är sista chansen att lägga bud på prylarna och det är alltid spännande att följa med utvecklingen och hoppas att man gör ett riktigt fynd.

 

bild

 

Produkterna är indelade i följande kategorier:
• Hemelektronik • Hobby & Lek • Hus & Hem • Kläder, Skor & Accessoarer • Kultur, Nöjen & Restaurang • Kurser & Utbildningar • Livsmedel • Motorfordon & Båtar • Personligt • Resor & Hotell • Skönhet & Hälsa • Sport & Fritid • Ur, Guld & Optik

 

Som ni kanske kan gissa är det kategorin “Hus & Hem” som är extra intressant för mig. Där finns allt från heminredningsprylar och möbler till bygg- och renoveringsrelaterade produkter och trädgårdsgrejer. Här kan du läsa mera om hur auktionen fungerar! Glöm inte att gilla Bjud.fi på Facebook. Där lottar vi varje dag t.o.m. 4.12 ut två biljetter till Wasa Teaters föreställning Folkets Dagblad bland våra gillare.

 

sponsring350media_blue

0 gillar
Tips

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.