Gott nytt år!

En liten nyårshälsning till alla er bloggläsare – tack för det här året! Nästa år kommer att bli ett riktigt bra och intressant bloggår har jag på känn! Ha en riktigt trevlig nyårsafton!

 

gott

0 gillar
Nyår

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  2 januari, 2015 at 16:58

  Tänk att jag går från Addsimplicity till din blogg bara sådär det betyder att jag vill fortsätta i bra och hög nivå och din levererar fint här hemma i svensk Österbotten! Jag är glad att ha funnit dina spår och att vi kan följas åt här och via insta och jag önskar dig god fortsättning och inspirerande stunder skötandes denna blogg och jag fortsätter med stort nöje att läsa och kommentera då jag får lust att säga något, och det är ju rätt så ofta ur min synvinkel sett och kanske inte trendmässigt alltid korrekt men min högst personliga vy av något då jag skriver något 😉

  Ha det gott och trevlig helg kram,
  din webbvän Eva

  • Reply
   Anna-Lena
   2 januari, 2015 at 22:15

   Tack så mycket Eva! Alltid lika roligt att höra av dig, både här och på insta! Ha en skön helg! 🙂

 • Reply
  jawahir
  3 januari, 2015 at 01:27

  Tack! Gott nytt år

 • Reply
  Nette Cecilia
  31 december, 2014 at 20:01

  Gott nytt år till dig också ,Nette

 • Reply
  Tuija
  1 januari, 2015 at 09:30

  Kiitos samoin! Blogisi on kehittynyt vuodessa hurjasti. Jatka samaa rataa.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.