Juldoft

I goodie bagen som jag fick på bloggeventetKN2 några veckor före jul ingick bland annat en rumsdoft. Doftljus brukar jag använda ibland, men jag har aldrig haft någon rumsdoft med “pinnar” tidigare. Jag ställde flaskan i hyllan ovanför tv:n och de första dagarna blev jag lika överraskad varje gång jag gick in i vardagsrummet. “Vem äter nybakade kanelbullar?” var det första jag tänkte.

 

DSC_9162w

 

Doften kommer från Yankee Candles och heter Sparkling Cinnamon. Jag är en riktig kanelälskare (jag kokar till exempel ofta mitt kaffe med några teskedar kanel i), så den här doften passar verkligen mig. Den är inte för intensiv och stark, utan ger en väldigt mjuk och mild juldoft i hela rummet. Rekommenderas!

 

0 gillar
Dofter Hemma hos oss KN2 Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Sabina sarin
  30 december, 2014 at 23:43

  Hej.
  Älskar alla härliga rumsdofter!
  Vill passa på att önska dig ett Gott Nytt År och tacka för det gångna året med alla dina fina och inspirerande inlägg!!!!
  Kram Sabina

  • Reply
   Anna-Lena
   30 december, 2014 at 23:50

   Tusen tack Sabina! Alltid lika roligt att läsa dina kommentarer! Gott nytt år till dig också!

 • Reply
  Tuija
  29 december, 2014 at 00:39

  Mun neiti 11v on ihan hulluna kaikkiin yankee candles juttuihin. Pitääpä etsiä jostain näitä tikkuja. Uumajan rituals liikkeestä saa myös ihania huone tuoksuja.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.