Vinnare av mumintallrikarna

Idag är det dags att avslöja vem som vann de två Mumintallrikarna som jag lottade ut i samarbete med Prisma i Vasa. 227 kommentarer kom in och vinnaren blev Daniela B. Stort grattis till dig! Du vinner alltså den första delen i samlarserien och den innehåller både den gulbruna och den svartvita tallriken.

 

mumintallrikar1

 

Och ett stort tack till alla ni andra som deltog i utlottningen och kommenterade vilken styling ni gillade mest, det var väldigt roligt att läsa era kommentarer. Jag kom fram till att den svartvita dukningen vann ganska överlägset med ca 3/4 av alla röster. Själv gillar jag den svartvita tallriken mest, men om jag ser till helheten med stylingen så gillar jag nog faktiskt den brungula mera. Lite överraskande eftersom jag egentligen inte är något större fan av retrostilen, men helheten med radion och ljusstakarna gjorde den till mitt förstahandsval.

 

0 gillar
Mumin Prisma Tävling

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.