Från kläder till inredning

kappahl

 

Två av de stora klädföretagen tar steget in mot inredningsbranschen i vår. Kappahls omåttligt populära serie “Newbie” för småbarn kommer att utökas med en serie inredningsprylar för barnrummet. Klädkollektionen, med klassiska, enkla plagg i dämpade pastellfärger och naturtoner var en av mina favoriter medan jag ännu hade så små barn (strl. 56-86). Och inredningsserien ser minst lika lovande, så håll utkik efter den ni som har småttingar hemma.

 

 newbie_kappahl_annalena

 

Inredningskollektionen kommer att innehålla bl.a. klädhängare, pappaskar, fotoramar, vimplar och sängtextilier. Bomullen i kollektionen är 100% ekologisk och överskottet från produktionen har gått till att skapa nya produkter som t.ex. täcken i patchwork. Kollektionen landar i butikerna i mars.

 

 Ett annat klädföretag som också ger sig in i inredningsbranschen är Polarn o. Pyret som snart lanserar sin serie PO.P ART bestående av fyra stycken prints (50×70 cm) med färgglada motiv.

pop_art

Något för den som föredrar en lite mer busig och färgsprakande inredningsstil i barnrummen. PO.P ART kommer att säljas från 12 januari i mycket begränsad upplaga – så det är först till kvarn som gäller där.

 

0 gillar
Barnrum Tavlor

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  12 januari, 2015 at 20:58

  Newbie har ju börjat göra kläder ända upp till strl 110, till min stora lycka! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   12 januari, 2015 at 21:06

   Jo, vissa plagg, men gäller det alla? Tyvärr har båda barnen passerat den storleken här, så jag har inte kollat på den sidan på ett tag 🙂

   • Reply
    Sarah
    12 januari, 2015 at 22:14

    Kanske inte bodys (skulle jag gissa iaf) men allt jag har plockat i har iaf funnits! 🙂

 • Reply
  Nadia
  12 januari, 2015 at 18:09

  Det där Po.p Art var ingen höjdare precis. Och inte för att jag gillade Newbies grejor heller 🙂

 • Reply
  Anna-Lena
  12 januari, 2015 at 22:17

  Det låter ju jättebra! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.