Pastelltavla

Det är svårt att hinna blogga just nu fast jag är ledig och har massor av foton både från jul och födelsedagskalas som jag borde redigera och visa er. Men om några timmar börjar Edvins sista kalas, så det är full rulle ännu ett tag. Under ledigheten har vi också hunnit fixa en hel del i Agnes rum och det blir lila, rosa och vitt som dominerar där. Jag letade genom hela internet efter en stor (50×70 cm) tavla i den färgskalan en kväll, men jag fick ge upp. Endera är tavlorna för barnsliga med Disney-prinsessor eller så är de alldeles för vuxna och tråkiga för ett barnrum. Så det slutade med att jag lekte med Photoshop-penslar en timme och åstadkom detta “konstverk” som jag tror kommer att passa riktigt bra i hennes rum.

butter1w8

Nu återstår bara några dagars otålig väntan på att fotoföretaget skickar hem tavlan. Det där med väntan är inte min starka sida…

 

0 gillar
Agnes rum Digital art DIY Hemma hos oss Konst Made by me Photoshop Tavlor

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Tuija
  3 januari, 2015 at 21:54

  Wow

 • Reply
  Erika
  4 januari, 2015 at 12:37

  Ja den blev verkligen jättefin. Du har int funderat på Vee Speers nåt, speciellt nr 2 tycker jag så om, den kom hem till mig själv i julklapp 😉 http://butik.fotografiska.eu/affisch-vee-speers-2.html. Även dessa är ju fina, men mindre storlek än vad du tänkt dig förstås http://www.lilysandhoney.se/inredning/prints/forhandsbokning-miss-sally

  • Reply
   Anna-Lena
   4 januari, 2015 at 13:03

   Vee Speers nr 2 har jättefin färgskala, men jag vill hellre ha en "målad" bild, inte ett fotografi. Miss Sally och Miss Majken kollade vi faktiskt på igår och både jag och Agnes gillade dem, men storleken var ett problem där. Har sökt igenom hela Etsy i jakt på en snygg rosalila akvarellbild, men hittade ingen i rätt färgskala och storlek. Det är svårt när man vet precis vad man letar efter – då hittar man det aldrig 🙂

 • Reply
  Sara
  3 januari, 2015 at 13:49

  Och din tavla blev superfin!

  • Reply
   Anna-Lena
   3 januari, 2015 at 14:06

   Tack så mycket Sara!

 • Reply
  Maria
  3 januari, 2015 at 23:09

  oj så vacker tavla! Den skulle t.o.m jag som vuxen kunna ha på väggen.. 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.