Tulpaner

När jag bloggade julbilderna lovade jag att nästa inlägg skulle innehålla en bild på en tulpanbukett, men nyheten om Sevendays kom häremellan. Men nu är det dags för tulpaner tycker jag!

 

DSC_0759wDSC_0782wDSC_0776w

Knallrosa och uppiggande! Ha en trevlig helg alla ni som kikar in här!

 

0 gillar
Blommor Hemma hos oss Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Eva Domis
    24 januari, 2015 at 22:18

    Tack detsamma vännen min och ha en härlig helg samt tulpaner de är underbara blommor de jag håller mig alltid med ett knippe av dem i vasen på brickbordet och njuter av att pyssla med dem, snitta och byta eller fylla på vatten för att de ska stå sig en hel vecka och gärna lite olika färger så att det syns att det är ett nytt tulpanknippe och inte samma hela tiden!;)

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.