Färglek

Som jag kanske nämnt “någon gång” tidigare så är soffkuddar en av mina svaga punkter när det kommer till inredning. Jag faller för nya kuddar och mönster lika ofta som andra tankar bilen. Typ. Det är det enklaste, billigaste och snabbaste sättet att förnya i vardagsrummet. Därför kan ni tro att jag blev helt förälskad i Sabinas färgexperiment som ni hittar här (scrolla ända till slutet och titta på alla bilder). Så stor förändring med så små medel. Inspirerande!

 

 

IMG 7491

 

 

Sabina ordnade en omröstning där man skulle välja vilken färg som är den snyggaste och jag föll för den turkosa. Lite otippat eftersom jag inte alls kommer att inreda med några starka färger här hemma i vår, utan hålla mig till den brun-svart-gråa färgskalan. Men vitt och turkost är alltid fräscht, speciellt på våren och sommaren. Och vet ni, jag hade dessutom turen att vinna utlottningen i hennes blogg! Sånt händer inte varje dag minsann.

0 gillar
Kuddar & dynor Styling Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  19 februari, 2015 at 13:35

  Ja, kuddar är så tjusiga om de bara befinner sig på den plats de är ämnad för och inte utmed golvet som de så ofta gör hos oss *suckar lätt*!

 • Reply
  Anna-Lena
  19 februari, 2015 at 14:18

  Låter mycket bekant, jo! 🙂

 • Reply
  Petra
  19 februari, 2015 at 14:21

  Jag har lite vårångest över vår kuddsituation. Sportar fortfarande samma som i julas, så nu får jag så lov att bestämma mig. Men då det finns så många vackra… Fast turkost är alltid fint. Och rosa. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.