Favoriter från Ellos

För några år sedan beställde jag en hel del i inredningsväg från Ellos, men de senaste säsongerna tycker jag inte deras utbud har uppdaterats i samma takt som trenderna utan de har stampat kvar på samma ställe flera år i rad. Men nu har något hänt, vilken uppryckning de har gjort inför våren 2015. Jag har redan visat den här favoritbilden, men den tål att visas igen. Det finns så mycket som tilltalar mig här och några av prylarna finns redan hemma hos oss. Det enda jag inte gillar är gardinerna som jag tycker än en mismatch till den övriga stilen.

 

 

ells 0127097 M2

 

 

Den svarta rullvagnen är ett riktigt budgetfynd för endast 54 euro och den har vi numera som sidobord i vardagsrummet istället för en vit shabby chic-byrå som stod där tidigare. Tavelväggen ovanför rullvagnen inspirerar mig också och jag känner att det börjar bli dags att ta itu med tavellisten vi har ovanför soffan. Jag är innerligt trött på allt som står där och skulle gärna ha en snygg tavelvägg med mycket svart och vitt istället. Det runda mässingbordet som syns på bilden verkar ha blivit en riktigt storsäljare så fort det kom in i sortimentet – helt förståeligt. Lampan i fönstret på bilden här nedanför är en riktig fullträff där man lyckats kombinera tre trender ett – marmor, mässing och svart.

 

 

ells 0130077 Mellos1 

 

 

Om det finns något jag tycker Ellos är extra bra på så är det nog lampor. Det är uteslutande det första stället jag kollar på om jag ska ha någon ny lampa. De har inte endast billiga budgetlampor utan där finns även lite dyrare märken numera. Mitt favoritmärke är PR Home som ligger i mittemellan-prisklassen. Deras lampor är robusta, klassiska och lite sofistikerade i stilen – något jag gillar väldigt mycket. Jag försöker övergå till en lite mera klassisk inredningsstil nu och där passar PR Homes lampor perfekt. De här lampetterna har vi haft i trappan till övre våningen i flera år och för ett tag sedan köpte jag en bordslampa med mässingfot och svart skärm till vardagsrummet.

 

 

91 0220A1

 

 

I collaget ser ni några av mina favoriter just nu. Förutom rullvagnen finns även den grågröna veckade krukan och vasen i min ägo. Klockan i svart och mässing är riktigt snygg, likaså den diamantformade lampan med marmorfot. Nakna glödlampor är fortfarande hett på lampfronten och då rekommenderar jag definitivt en dimmer för att skona ögonen. Eller så sprayar man lampan med frostspray som jag visade i förra inlägget.

 

 

 

ellos collage1

 

 

 

Den stora rullvagnen på bilden nedanför är en kul och praktisk möbel, men hos oss finns inte ett enda ställe den skulle passa in på. Men i ett kök i industriell stil skulle den funka perfekt som “skafferi”, förstås med snygga burkar och prylar. Glaskupan med svart fot har jag varit sugen på länge och jag hade faktiskt turen att hitta en nästan identisk på loppis häromdagen. Lycka!

 

 

ells 0127104 M

 

 

Skåpet nedan för tankarna till dansk design – Bloomingville och House Doctor har snarlika skåp i sina kollektioner. Ett snyggt och praktiskt skåp som passar lika bra i hallen som i barnrummet eller vardagsrummet. Jag gillar sådana här möbler där man kan låta snygga prylar stå framme i de öppna hyllplanen och gömma röran bakom dörrarna.

 

 

ells 0129990 M

Bilder: Ellos

0 gillar
Ellos Lampor & ljus Möbler Trender Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ingela Åström
  26 februari, 2015 at 12:38

  Vi tänker så lika. Jag skulle också vilja ha en tavelvägg ovanför soffan, men har inte hunnit eller orkat ta itu med saken. Och så har jag de där samma veckade grejerna på min önskelista hos Ellos, liksom ett par soffbord. Har bara inte fått ändan ur vagnen och klickat hem dem än. Så mycket fint där (på Ellos alltså) just nu!

  • Reply
   Anna-Lena
   26 februari, 2015 at 14:03

   Ja, tummen upp till Ellos inredningsavdelning i vår! Hoppas de fortsätter i samma stil!
   Tavelväggar är ett sånt projekt som man behöver förbereda sig mentalt på ett tag…det är ju så jobbigt att hitta snygga motiv och rätt storlekar.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.