NYA VÅRMATTAN

Idag tänkte jag visa nya “vårmattan”. Jag beställde hem några av mattorna från det här inlägget på prov och länge lutade det åt att vi skulle behålla den grå med vitt mönster (nr. 1). Främst för att jag verkligen gillar det mjuka mönstret, men å andra sidan är det lite avskräckande med en mönstrad matta när jag gärna har mönstrade soffkuddar. Då är det betydligt enklare med en enfärgad eller väldigt diskret matta så får man gå loss med mönster på andra ställen istället. Så efter att ha funderat några dagar och kommit fram till att det antagligen är en matta jag skulle tröttna på efter ett halvår returnerade jag den. 

 

Skarmklipp2

 

Några dagar senare fick jag syn på den här yllemattan i en helt annan stil som kändes snudd på perfekt för vårt vardagsrum. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig med tanke på produktbilden – ibland kan verkligheten vara betydligt bättre än väntat och ibland kan det vara katastrof. Det här visade sig vara en fullträff.

 

 

DSC 2079w

DSC 2063w3

 

Så mycket snyggare än jag hade förväntat mig! Mindre beige än produktbilden och mera gråsvart, men ändå med inslag av både brunt och beige. Alla de färger som finns i vårt vardagsrum redan.

 

 

DSC 2081w

 

Gillar också att den är “mönstrad” utan att vara mönstrad om ni förstår hur jag menar.

 

 

DSC 2070w

 

Så istället för en trendig vårmatta blev det en året-om-matta som jag förhoppningsvis kommer att vara nöjd med i många år.

 

Produktbild: Hobbyhall

0 gillar
Hemma hos oss Mattor Vardagsrum Vårnytt

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  CAISA K.
  28 februari, 2015 at 18:26

  Riktigt bra väl tänker jag.
  Supersnyggt!

  • Reply
   Anna-Lena
   4 mars, 2015 at 20:51

   Tack! Gillar den massor jag med!

 • Reply
  Ingela
  28 februari, 2015 at 19:09

  I love it!

 • Reply
  Anni
  4 mars, 2015 at 20:08

  Snygg matta! Men galet hur olika den ser ut produktbilden. Dina bilder ger mattan rättvisa och på basen av dem gillar jag mattans färger. Bilden från hobbyhall not so mutch, jag skulle inte våga köpa hem den.

  • Reply
   Anna-Lena
   4 mars, 2015 at 20:51

   Ja, det var nog en vild chansning att beställa den. Anledningen till att jag misstänkte att produktbilden inte stämde var att mattan beskrevs som "harmaa" trots att den såg beige ut. Så jag chansade – det går ju annars enkelt att returnera om det hade visat sig vara ett felköp. Men nu hade jag tur! 🙂 Fast man undrar ju nog varför de inte kan få produktbilder som stämmer mera överens med verkligheten….

 • Reply
  nadia
  18 mars, 2015 at 14:11

  Supersnygger matta det där!

 • Reply
  Veronica
  22 april, 2015 at 21:35

  Jag blev helt förälskad i mattan men länken verkar inte fungera…och/eller jag förstår inte finska:) Vet du om det finns att köpa på någon annan sida?

  • Reply
   Anna-Lena
   22 april, 2015 at 23:31

   Hej! Mattan är tyvärr slutsåld och jag vet inte om man kan hitta den någon annanstans. Så tyvärr kan jag inte hjälpa dig 🙁

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.