Solspeglar

Vårens inredning hämtar väldigt mycket inspiration från 80-talet. Stora gröna växter, marmor och mässing för att nämna några exempel. Nu kan ni lägga till en sak på den listan – nämligen solspeglar. Ni minns dem säkert, kanske hängde de på väggen hos er mormor. Knappast hade vi väl räknat med att de skulle bli trendiga igen, men man ska aldrig säga aldrig. Nu är de nämligen tillbaka.

 

solspeglar

 

Mitt tips är att leta på loppis. Jag är helt säker på att det är ganska lätt att hitta liknande speglar där. Men var snabb, snart kommer de garanterat att vara eftertraktade. Speglarna på bilden finns att klicka hem från MyHabitation. Solspegeln blir det perfekta blickfånget ovanför ett snyggt litet sidobord.

 

 

0 gillar
Speglar Trender

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Eva Domis
  3 februari, 2015 at 18:27

  Inspirationen kommer från 80 talet men med.modern tappning så kanske det inte då blir så tokigt som då det begav sig! De ser fina ut dessa men rum har jag inte för någon för utrymmet är fullt! Stora gröna växter det har jag för att jag älskar växter så det tar jag fasta på och fortsätter som det nu är för inte återgår jag till blått,grönt o dyl utan stannar med det svartvita gråa lite bruna det håller nog längst trots allt och jag är I harmoni med dessa ofärgat! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   3 februari, 2015 at 18:47

   Jo, jag tror också dessa speglar kan platsa fint i dagens inredning och se snyggare ut än de gjorde på 80-talet 🙂

 • Reply
  Eva Domis
  3 februari, 2015 at 19:39

  Tänker lite på Jannice när jag ser dem ovanför ett sidobord;)

  • Reply
   Anna-Lena
   3 februari, 2015 at 19:45

   Jepp, jag har också sett spegeln hos henne. Jättefint! 🙂

 • Reply
  alegni
  2 februari, 2015 at 19:32

  🙂
  Jag skulle ha en perfekt plats för en… 😉
  Ser att jag döpt om mig själv här ovanför.

 • Reply
  alegno
  2 februari, 2015 at 08:43

  År 1996 letade jag efter en sådan att hänga på vår yttervägg, men hittade ingen. Tror inte jag vill ha en längre, fast en har ju lärt sig med åren att aldrig sägs aldrig.

  • Reply
   Anna-Lena
   2 februari, 2015 at 08:45

   Min första tanke var också "åh, nej", men efter att ha sett dem på flera snyggt stylade bilder är jag inte lika negativ längre…skulle säkert köpa en om jag stötte på en på loppis 🙂

 • Reply
  Liisa Mendelin
  12 februari, 2015 at 10:04

  Jag har sett DIY-recept för en sådan spegel på A Beautiful Mess-bloggen! Men det här är nog inget jag nappar på, ännu.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.