Charmtroll

Baby- och barnkollektioner verkar vara vårens trend. Jag har bloggat om P.OP:s, KappAhls och Bloomingvilles kollektioner tidigare och nu är det Ikea som står på tur. I april kommer en ny kollektion baby-textilier med inspiration från naturen.

 

ikea charmtroll inspiration 1ikea charmtroll inspiration 2ikea charmtroll inspiration 3

 

Charmtroll-serien innehåller bland annat påslakan för spjälsäng, handdukar och filtar gjorda av naturlig bomull och lyocell. Små diskreta elefanter och mjuka beige toner med söta detaljer som band och broderier. Inte alls dumt för den som gillar en naturligare färgskala i barnrummet.

Bilder: Ikea

0 gillar
Barnrum Ikea

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.