Gömma tv:n

Här kommer lite inspiration för den som tycker att tv:n är det fulaste som finns och vill dölja den på ett snyggt och praktiskt sätt. Nu är det knappast alla som har sådana här fönsternischer i sitt hus, men man kan kanske inspireras att göra något liknande. Det funkar förstås lika bra att bygga en liknande anordning mot en vanlig vägg, det behöver nödvändigtvis inte placeras i ett fönster. 

 

1

6

7

 

Bilderna kommer från mäklarfirman Entrance där lägenheten just nu ligger ute för försäljning.

0 gillar
DIY TV-rum Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ann
  29 mars, 2015 at 14:24

  Hej! Påsken närmar sig och jag funderar nu på hur man kan påskpynta stilrent utan en massa fula fjädrar och ägg.. 🙂 tips? Du brukar ju pynta lagom och inte överdriva.. 😀 så det ändå syns att det är påskpyntat man gjort och inte något försök till pre-sommar..

  • Reply
   Anna-Lena
   29 mars, 2015 at 17:56

   Hej! Jag har faktiskt inte hunnit tänka så mycket på påsken ännu eftersom vi firat vår 8-åring hela den här helgen, så det har varit mest kalasplanering i mitt huvud den senaste tiden. Men ska försöka hinna blogga lite påsk den kommande veckan om tiden räcker till. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.