Inred­ning i podd­format

Efter att jag började jobba med “den forna poddrottningen” Linn har jag blivit lite påverkad av det här med ljud. Hennes och Nadias Snack-podd var den enda podden jag hade lyssnat på tidigare, men nu har hon fått mig att bli en riktig poddoman. Mina finlandssvenska favoriter är “Magnus & Peppes podcast” som handlar mycket om medier, journalistik, feminism och dagsaktuella ämnen – just nu ur LA-perspektiv vilket gör den ännu intressantare. Och förstås Sevendays egna stjärnskott Janina & Carola i “Två bloggare – en podd”.

 

Men inredningsfreak som jag är så har jag förstås hittat en podd med inredningstema också, nämligen “Kom in” som görs av proffsiga Hildur Blad och Sara Zetterström. Men kan man faktiskt snacka om inredning i en podd? Jo, absolut! Man kan prata om allt från badrum, tapeter och inredningstidningar till möbelmässor och belysning.

 

 

podd

 

 

Båda två är bloggare som jag följt med under en längre tid. Hildur ligger bakom bloggen Fixa & dona och Sara bloggar på Little Miss Fix It. Nu kom jag in i deras podd ganska sent – de har redan hunnit spela in över 50 avsnitt – men jag har lyssnat tillbaka ganska långt och rekommenderar podden åt alla som har intresse för trender, design och inredningsrelaterade nyheter. Framförallt gillar jag två av de nyaste avsnitten där de intervjuar varandra och berättar hurdan utbildning och arbetserfaranhet de har och hur de kommit dit de är idag inom inredningsbranschen. Här hittar du avsnittet om Hildur och här finns Saras avsnitt.

Har ni tips på någon annan inredningspodd? Lämna gärna en kommentar i så fall!

0 gillar
Bloggar Poddar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.