Möbler som laddar telefonen

Dagens stora snackis i inredningsvärlden är helt klart Ikeas nya satsning på möbler med trådlös laddning. Alltså möbler där trådlösa laddare för smarttelefoner integrerats i lampor och bord. Bara att placera mobilen på en trådlös liten metallplatta för att den ska börja laddas. En mycket efterlängtad och uppskattad nyhet om man ska tro alla positiva inlägg jag sett idag. 

 

PH124086

ikea3

 

 

– Vi vet att människor ogillar sladdhärvor och att det är en ständig jakt på laddare. Med denna kollektion ger vi människor möjlighet att ladda var som helst i hemmet genom att integrera trådlös laddning i vår heminredning, säger Jeanette Skjelmose, affärsområdeschef för belysning och trådlös laddning i ett pressmeddelande.

 

 

ikea5

 

 

Vid utvecklingen av de trådlösa laddningsprodukterna har en ny teknik använts för att tillgodose människors behov att kunna ladda sin telefon på fler platser – utan behöva använda överflödiga sladdar. 

 

 

PH124734

– Den unika integreringen av teknik i heminredningsprodukter gör det möjligt för våra kunder att ladda smarta telefoner samtidigt som de till exempel får ljus från lampan. Nu gör vi det möjligt för våra kunder att skapa ett vackert hem utan överflödiga sladdar, säger David Wahl, designer IKEA of Sweden.

 

 

PH124733

ikea4

 

Kollektionen kommer att finnas i butikerna från mitten av april.

 

Pressbilder: Ikea

0 gillar
Ikea Möbler

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Kamomilla
  2 mars, 2015 at 15:36

  Tack för den infon! Vi hade tänkt göra en laddningsstation för mobiler i nya hemmet och nu vet vi ju hur vi löser det! HÄRLIGT!

  • Reply
   Anna-Lena
   2 mars, 2015 at 16:02

   Perfekt! Verkar onekligen riktigt praktiskt.

 • Reply
  Sara
  2 mars, 2015 at 21:02

  Oj men så praktiskt! Måste spana in sen när den kommer 🙂

 • Reply
  Sabina
  3 mars, 2015 at 08:51

  Jeee! Heja IKEA, som blir bara bättre i mina ögon för varje år. Suverän produkt!

 • Reply
  Ingela Åström
  4 mars, 2015 at 09:02

  Detta kommer nog att bli Ikeas störtsa succé – efter Billy!

 • Reply
  Ingela Åström
  4 mars, 2015 at 09:02

  Största alltså.

 • Reply
  Josefin Thors
  4 mars, 2015 at 17:34

  Vilken smart grejj! och snygg också! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.