Redan påsk?

Jag fick en kommentar på bloggen igår: “Påsken närmar sig och jag funderar nu på hur man kan påskpynta stilrent utan en massa fula fjädrar och ägg. Tips? Du brukar ju pynta lagom och inte överdriva.” Då slog det mig att det är mindre än en vecka till påsk! Visst har jag vetat om det, men varje år är det likadant, påsken kommer alltför hastigt. För vår del handlar det om att Agnes fyller år den 27 mars, vilket ofta är i anknytning till påsken. De gångna veckorna har alltså gått åt till att planera totalt tre kalas, varav två avklarades den här helgen. Sista kalaset blir på långfredag. Och då blir det naturligt att påskpyntandet hamnar lite i skymundan. Men barnen har tagit hem lite pyssel från skola och dagis, så helt påsktomt är det inte hos oss.

 

DSC 4795w

 

Edvin har gjort ett fint ägg av tidningspapper som fungerar som kruka åt påskgräset han sått. Och Agnes pysslade världens snyggaste och snabbaste påskpynt på eftis härom veckan. Värmeljus intäckta i en remsa färgglatt washitejp. Hur har man inte tänkt på det tidigare?

 

 

pask

 

Lite annat påskpynt ska jag nog försöka få till stånd under den kommande veckan också, men jag är inget större fan av en massa prylar. Kvistar med ägg och fjädrar i naturfärger är det jag gillar mest. Synd bara att det brukar vara ett så gott som omöjligt uppdrag att hitta naturfärgade fjädrar i den här stan…

0 gillar
DIY Påsk Pyssel

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.