Sevendays-träff på Panorama

Igår ordnade vi after work på Panorama för Sevendays-gänget. Vi diskuterade hur de första månaderna i Sevendays historia har förlöpt och vilka roliga nyheter vi har att se fram emot den här våren. Det kommer ni snart att få höra mera om! Alla som var på plats lyckades inte fastna på bild, men kika gärna runt i de andra bloggarna här på Sevendays för fler bilder från träffen. Lizette, Anna BIngelaSimoneAnna S, Linn, och Uffe har också bloggat om träffen.

 

sevendays2

 

 

Panorama är en lunchrestaurang belägen på Vasaesplanaden, nära torget i Vasa. Där serveras hemlagad husmanskost varje vardag. De har även beställningsverksamhet med skräddarsydd meny för större grupper. Catering för bröllop, firmafester och kalas fixar de också. Panorama är beläget på andra våningen och har en stor inglasad terrass med Vasas största grill. Där kan man till exempel ordna en grillfest där alla gäster får delta i matlagningen. Nåt för nästa kompisträff kanske?

 

 

panorama3

 

 

Krögaren Mats Sabel berättade också att de nyligen öppnat en ny restaurang som går under namnet Panorama Garden, belägen i det nya Folkhälsan-huset ett kvarter från torget. Han tipsade om en terrass med kvällssol, så den ska jag definitivt kolla in i sommar.

 

 

Pmat2

 

 

Maten då? Allt var verkligen jättegott, men mina favoriter blev helt klart de marinerade räkorna och oliverna. Jag är en olivälskare i vanliga fall också, men de här var något alldeles extra tack vare marinaden. Kanske aningen sötare i smaken än vanliga oliver.

 

 

mat2

 

Tack till Panorama och till Sevendays-gänget för en riktigt trevlig kväll! Och för att citera Ingela: “Alla verkade vara nöjda, och nu väntar vi med spänning på tillökning i familjen!” Just nu håller nämligen Linn, Anna och jag på att gå igenom alla bloggansökningar som kommit in. Det är världens roligaste jobb, men samtidigt världens jobbigaste. Det finns så många bra och intressanta sökande, men vi måste ändå göra ett urval. Snart kommer ni att få veta vilka våra nya bloggare blir.

 

0 gillar
Bloggträff Mat & bak Sevendays

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.