Sommar hos Indiska

Känner att det börjar bli dags att bryta den ofrivilliga tystnaden som uppstod här på bloggen. Influensan tog överhanden och hela familjen har legat däckade i snart en veckas tid. Lite ljusning börjar vi se eftersom febern varit borta idag, men tröttheten och yrseln är extrem. Vårt hem ser ut som…ja, ni kan säkert tänka er exakt hur det ser ut efter en veckas sjukdom, så därför bjuder jag på lite färggrann inspiration från Indiska istället. Har sett att folk började rusta upp sina uteplatser förra helgen, men så långt har inte vi kommit ännu. Men snart hoppas jag!

 

 

98

99

31

77

999

 

 

Jag är ingen “blå typ” när det gäller inredning, men av alla dessa bilder är det faktiskt den här balkongbilden med blå textilier jag gillar mest. Kanske dags för lite blått hos oss för en gångs skull? Gärna mönstrat i så fall!

 

30

29

9999

 

 

Pressbilder från Indiska

 

0 gillar
Dukningar Indiska Terrass Trädgård & natur

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  23 april, 2015 at 23:27

  Åh så mycket fint! Tror mina favoriter är salladsbesticken.. Och kanske den turkosa lyktan på första bilden.

  • Reply
   Anna-Lena
   23 april, 2015 at 23:56

   Jag gillar också salladsbesticken!

 • Reply
  Camilla
  24 april, 2015 at 22:16

  Hej! Undrar var du köpt den fina HappyLights ljusslingan som Agnes har i sitt rum? 🙂

 • Reply
  Benington
  5 maj, 2015 at 15:17

  Jättevackert porslin!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.