Utlottning av posters från Desenio

Inlägget är ett samarbete med Desenio.

 

Ni som har följt min blogg ett tag vet säkert hur kinkig jag är när det gäller tavlor. Jag vill helst ha tavlor som har någon personlig anknytning till oss eller med motiv som på något annat sätt verkligen känns som “jag”. Sällan hittar jag det i någon butik, utan det brukar sluta med att jag gör mina tavlor själv. Just nu håller jag på och planerar en ny tavelvägg ovanför soffan i vardagsrummet och jag har surfat runt och sökt snygga tavlor en evighet. Den enda butiken som fått mig att känna en wow-feeling på den fronten är Desenio. Jag hittade till Desenio i början av året och satt en hel kväll och scrollade genom hela deras sortiment. Och jag fick beslutsångest för jag hittade så mycket som kändes som “jag”! Mycket i brunt, svart och grått – precis sånt jag gillar.

 

Skarmavbild 2015 04 02 kl. 13.41.44

 

 

Att de dessutom har otroligt snygga bilder av sina posters i olika kombinationer gör att man bara blir mera sugen på att bygga en riktigt maffig tavelvägg. Det allra bästa på deras webbsida är att de har färdiga mallar på hur man kan bygga tavelväggar i olika storlekar. Motiven finns i storlekar från 13×18 cm ända upp till 70×100 cm.

 

 

mall

 

Tidigare i veckan satt jag en kväll och planerade och funderade hur jag skulle få ihop en snygg helhet till vårt vardagsrum och jag fick mycket inspiration och hjälp av deras mallar. Igår fick jag mejl om att mina posters är på väg hit så jag väntar med spänning på att se om resultatet blir lika bra som jag ser framför mig. Nu gäller det bara att hitta snygga, svarta ramar till alla posters. Jag hade ingen tur på den fronten idag när jag gick en sväng på stan, så tipsa gärna om var jag hittar enkla svarta ramar i olika storlekar.

 

 

Skarmavbild 2015 04 02 kl. 13.38.16bild1

 

 

Desenio är ett svenskt företag som grundades 2010 av Martin och Helena, som båda har en stor passion för design och heminredning. När de hade flyttat till sitt nya hus märkte de att det ekade mycket och att de behövde sätta upp ljusabsorbenter. Det var där deras affärsidé startade, eftersom utbudet av ljudabsorbenter var mycket litet. Desenios första produkt var alltså ljudabsorbenter och sedan kom även canvastavlor med i bilden. Dessa två produkter finns endast i den svenska webbshopen. Under våren 2014 utökades Desenios sortiment med posters och den större delen av alla motiv skapas av Desenios eget designteam. Den senaste nyheten är posters med guldtryck som ni ser på bilden till höger här nedanför.

 

 

bild2

Skarmavbild 2015 04 02 kl. 13.41.11

 

 

För bara några veckor sedan öppnades Desenios finska webbshop, så om du bor i Finland är det här du ska klicka. Bor du däremot i Sverige är det den här sidan du ska besöka. Den finska webbsidan finns än så länge enbart på finska, byter du språk så byter du också land till Sverige, så var uppmärksam på det.

 

 

Skarmavbild 2015 04 02 kl. 13.42.09

 

 

 

Är ni sugna på att vinna några snygga posters? Bra, då har jag världens bästa påsktävling till er! Ni har nämligen chansen att vinna ALLA POSTERS I COLLAGET NEDAN! En vinnare får alltså samtliga 10 posters. Och inte nog med det, vinnaren får dessutom en extra poster helt enligt eget val utöver dessa tio.

 

collage

 

Så här gör du för att vara med i tävlingen:
Gå in på Desenio och sök efter din absoluta favoritposter (utöver de som finns i collaget alltså). Klistra in en länk till tavlan eller skriv posterns namn här i kommentarsfältet under inlägget. Tävlingen pågår till fredagen den 10 april kl 21.00. Lycka till!

 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vinnaren presenteras här.

0 gillar
Desenio Samarbete Tävling Tavlor

Du Kanske Också Gillar

160 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.