1:a maj och ny kokbok

DSC 6172w

DSC 6253w

 

Några bilder från 1:a maj-firandet här i byn. 

 

DSC 6263w

mat

 

Så trevligt att det varje år ordnas en fest vid muséet – komplett med majstång, munkar, struvor och mjöd.

 

DSC 6232 Kopiaw

DSC 6258w

 

Jag passade även på att svänga in till Malins Foodie Living som hade öppet några timmar idag. Hennes nya kokbok anlände nämligen till butiken igår och jag var nyfiken på den.

 

DSC 6227w

 

Jag har bara hunnit bläddra snabbt i den, men det ser lovande ut. Speciellt för mig som också undviker mat med gluten så ofta jag kan. Skymtade många lockande recept där som jag är sugen på att testa. Layouten i boken står Johanna Björknäs för och boken är precis så fräsch och tilltalande som jag gissade att den skulle vara. 

 

malin

 

Och hörni – på tal om Malin – ni har väl inte missat att det dykt upp flera nya bloggare här på Sevendays? Den här veckan har vi lanserat flera nya bloggar –  Erica, Ella, JosefinHanna och Marica. Och så Malin då, som kommer att göra videobloggar med inspirerande matklipp här på Sevendays. Hennes första två klipp ligger redan uppe i bloggen, veganska linsbiffar och myslistänger. Nästa vecka kommer fler nya bloggare med i gänget, så missa inte det!

 

0 gillar
1:a maj Böcker & tidningar Mat & bak

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Susanna
    2 maj, 2015 at 06:56

    Glada vappen, hoppas ni har en trevlig veckoslut 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.