Discokalas

 

När jag städade bildmapparna igår kom jag även underfund med att jag aldrig bloggat bilderna från Agnes 8-årskalas i slutet av mars. Det känns som en evighet sen, men kalasbilder är ju relativt tidlösa, så idag får ni en bildbomb på temat “discokalas”.

 

 

c1

DSC 4605w

 

 

 

Eller ja, så mycket disco kanske inte syns i dukningen, förutom discobollarna som jag använde som prydnader. De fick jag tag i via en bloggläsare (tack Susanne!) och de var väldigt populära bland gästerna. 

  

 

DSC 4648w

c2

DSC 4590w

 

 

 

Svart, vitt och rosa var färgskalan som gällde. Den här gången lyckades jag faktiskt skramla ihop alla kalastillbehör från lokala butiker, så jag slapp leta i webbshopar. Det mesta hittade jag på Minimani som har bäst utbud av kalasgrejer just nu och en del fyndade jag i mitt eget förråd, som t.ex. de rosa glasskålarna.

 

 

DSC 4548w

c3

DSC 5425w

 

 

 

Bilderna är en blandning från två olika kalas, därför ser dukningen aningen olika ut. På barnkalaset hade vi glassbar (som jag inte hann fota överhuvudtaget) och på det andra kalaset bjöd vi på min all time favorittårta som ni sett många, många gånger på bloggen redan. Vill ni har receptet så hittar ni det här.

 

 

DSC 5482w

DSC 5486w

 

 

 

På ett discokalas ska man förstås ha en discokula och dansa hela kvällen lång. Vi hade både en vanlig discokula och en lampa som vi köpte på Rusta i somras. Världens bästa uppfinning – den skruvas i som en vanlig glödlampa i vilken lampa som helst. Skenet den gav var betydligt mera effektfullt än den vanliga discokulan. Hittade en bild där tjejerna har paus i dansen och här syns det färgade skenet ganska bra.

 

 

DSC 4725

 

 

Jag lyckades dock vrida sönder mekanismen i lampan häromdagen när jag skulle lossa den ur taklampan. Tur för mig att det vankas shoppingtripp till Umeå imorgon och i bästa fall hinner vi även en sväng till Rusta om vi är riktigt effektiva.

0 gillar
Dukningar Kalas

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Sanne
    17 maj, 2015 at 08:17

    Kul att kulorna kom till användning☺

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.