Möbelnytt

Jag har mängder av material som jag aldrig hinner blogga om – både egna bilder och pressutskick. Idag har jag rensat lite i mina bildmappar och slängt massor av bilder som känns för gamla att blogga om nu, men några favoriter tänkte jag passa på att visa. De här bilderna skickade Ikea ut för snart två månader sedan och produkterna kom till butikerna i april. Först ut är den svarta möbelserien Undredal.

 

 

7

 

 

”Med serien Undredal ville jag skapa gedigna, stadiga möbler som gör att du kan inreda sovrummet i en enhetlig stil. Dessutom med en hantverkskänsla som märks i både material och uttryck”, säger designern Ebba Strandmark. 

 

 

8

 

 

Jag älskar svarta möbler, så den här serien faller mig absolut i smaken. Gillar socklarna på byråerna, det gör att de känns rejäla och lite mer exklusiva. Det finns även en matchande säng, men tyvärr är den endast är 160 cm bred, vilket inte är ett godtagbart alternativ när man är van med 180 cm:s säng.

 

 

11

 

 

 

Föredrar man vitt och romantiskt framom svart och sofistikerat så kanske serien Tyssedal känns rätt, även den designad av Ebba Strandmark.

 

 

5

 

 

I serien ingår sängstomme, klädskåp med spegeldörrar, byråer och ett avlastningsbord med mjuka svarvade ben och handtag i borstad krom. 

 

6

12

 

En bonusbild från serien Falkhöjden vill jag också visa. Den här serien kommer garanterat att synas i många småtjejers rum gissar jag. Lite Stringhylle-känsla fast betydligt sirligare och gulligare. Bordet och hyllan säljs separat och finns även i vitt.

 

 

13

 

Pressbilder från Ikea.

0 gillar
Ikea Möbler Sängar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  15 maj, 2015 at 12:26

  Svarta möbler är oerhört vackra, nackdelen är bara att man måste vara så flitig med dammtrasan… 😉

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   15 maj, 2015 at 16:08

   Ja, det är verkligen en nackdel med svarta möbler har jag märkt! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.