Stolnyheter

97 1361b

 

 

Snygga stolar för utomhusbruk är det säkert många som är på jakt efter just nu. Jotex nyhet “Ulricehamn” finns i svart, vitt och orange och passar lika bra inomhus som utomhus. Den ser dock ut att behöva en sittdyna för att bli bekväm tycker jag.

 

 

 

jotex

97 1362b2

 

 

Inspirationen kommer högst antagligen från designklassikern Bertoia. Och på tal om klassiker så har Isku kommit ut med en Tolix-liknande stol som går under namnet Vintage. Både Jotex och Iskus stolar kostar ca 80-90 euro, så betydligt billigare än klassikerna.

 

 

 

isku

 

 

Söker man stolar för inomhusbruk kanske den här nya serien från Kodin1 kan vara något. Där kan man nämligen skräddarsy sin egen stol genom att kombinera olika ben och sittdelar.

 

Skarmklipp

 

Sitsarna finns i svart, vitt, grått, orange och genomskinligt och benen finns i flera olika utföranden, vilket gör att man kan skapa många olika kombinationer.

 

ben 

 

Bilder: JotexIsku och Kodin1

0 gillar
Isku Jotex Möbler Netanttila

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Ingela
  8 maj, 2015 at 10:54

  Det finns alltför mycket fint out there!

 • Reply
  Victoria
  8 maj, 2015 at 14:37

  Åh, tack för tipsen! Blev grymt sugen på att uppdatera köksstolarna med Kodin1s skräddarsydda variant, fastän vi använder våra köksstolar knappa 20 ggr per år… Så de gamla är ju inte precis slitna, om man säger så… 😉

 • Reply
  Christina
  8 maj, 2015 at 20:56

  Åh ja, en stor puffig sittdyna till de första stolarna skulle vara perfekt.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.