Trender och budgettips

Guld, mässing och marmor har varit de hetaste materialen under flera säsonger och det verkar hänga med ännu ett tag. Många av er har säkert skymtat Skultunas snygga blomkrukor i bloggar och inredningstidningar. Monica Förster står bakom designen.

 

49178 cfd3a94b7601e4e8e295091b584b2be5

 

 

Föredrar man en lite lägre prisnivå kan jag tipsa om krukorna på bilden nedan, som är en nyhet på Jotex.

 

 

97 1315b

jotex2

 

 

Jotex hade pressvisning förra veckan och på deras Instagram-konto skymtade jag några potentiella storsäljare. Det märks att Jotex har skärpt till sig lite på trendfronten nu och i höstkollektionen visar de bland annat svarta och mässingfärgade bestick. Förebilden är förstås serien Dorotea Night som Monica Förster (igen) skapat för Gense.

 

  

3

 

 

 

Vidare till marmorn. Trenden som började starkt med enbart den vita marmorn men i höstas fick sällskap av den gröna och svarta. Jotex satsar på alla tre färger i höst. Gillar de sexkantiga brickorna och glasunderläggen, även om marmorn i sig inte riktigt är “mitt” material.

 

 

4

 

 

Även Ellos har ett eget sortiment marmorprodukter, som går under nament Dexter. De här prylarna tycker jag är riktigt snygga tack vare trädetaljerna, speciellt skärbrädan.

 

 

dexter

 

 

H&M Home är förstås inte sämre, även där hittar man marmorskärbrädor och muggar i tre olika färger. Men nja, lite för melerat och oroligt för min smak.

 

 

marmor

Bilder: Jotex, Ellos, H&M Home.

0 gillar
Ellos H&M Home Jotex Lyx eller budget Marmor Trender

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Ella Grangärd
  27 maj, 2015 at 19:16

  Åååh så mycket fiint!!
  Kram

 • Reply
  daniela
  31 maj, 2015 at 18:38

  här är en som är ett stort fan av marmortrenden!! 😀

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.