Blogoteket

Ni har väl inte missat dagens trevligaste lansering – nämligen Blogoteket! Det är en mycket smart grej både för dig som är bloggare och för dig som är bloggläsare. Blogoteket är en undersida till Sevendays och där kan du se vilka bloggar som uppdaterats just nu. Inte bara Sevendays-bloggar, utan även andra bloggar. Vem som helst kan anmäla sin blogg till Blogoteket och vem som helst kan läsa.

 

liten

 

Du har en blogg och vill vara med i Blogoteket? Det enda du behöver göra är att mejla oss på sevendays@hssmedia.fi och meddela din bloggs namn, rss-feed och vilken av följande kategorier bloggen ska placeras under: Människor & samhälle, Hus & hem, Mode & Stil, Hälsa & träning, Lifestyle, Mat & dryck, Resor, Barn & familj, Kultur & konst eller Nöje. Skicka även med en presentationsbild. Den används endast ifall något av dina blogginlägg saknar bild.

 

När du uppdaterar din blogg dyker ditt inlägg automatiskt upp högst upp i Blogotekets lista över nya inlägg. Där ser läsaren bloggens namn, inläggets rubrik och en bild från inlägget. Det krävs inget extrajobb efter varje inlägg från bloggarens sida. Du behöver bara mejla oss en gång, så ser vi till att din blogg finns med i listningen. Här kan du läsa mera om Blogoteket.

 

För dig som är bloggläsare kommer Blogoteket vara som ett bibliotek med massor av sprillans nya inlägg att välja mellan. Till Blogoteket ska du alltså klicka in dig varje gång du känner att du har fastnat i ett blogghjul. När du läser samma bloggar om och om igen och behöver nya fräscha ansikten i ditt flöde – då lovar vi att du hittar något intressant i Blogoteket.

0 gillar
Uncategorized

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  KJLD | Karolinas Kaos
  8 juni, 2015 at 19:03

  Det här är en så bra idé, tummen upp!! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   8 juni, 2015 at 20:32

   Tack, vad kul att du gillar idén! Tror också Blogoteket kommer att bli riktigt bra!

 • Reply
  Ingela Åström
  11 juni, 2015 at 18:05

  Gårrgillar!

  • Reply
   Anna-Lena admin Nyfors-Norrgård
   11 juni, 2015 at 20:57

   Jee! Me too!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.